reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Beti raz jeszcze gratuluję ślicznego synusia:tak::-D!!!!
A moja Ala przyniosła z przedszkola OSPĘ:-( Już jej krostki wszędzie wyskakują, tylko czekać aż Olę wysypie lada dzień, bo to nieuniknione przecież... No i zamiast jutro do przedszkola na przyjęcie z okazji Dnia Matki iść, to idziemy do lekarza, buuu.... Choć z drugiej strony to będą miały prędzej za sobą to paskudztwo i później będzie spokój...:sorry2:
Dobranoc ! Choć pewnie i tak już smacznie wszystkie śpicie;-)

Dzien doberek !!
wstawac wstawac kochane :-):-)

Lilian to sie porobilo napewno malej smutno ze na dzien mamy isc nie moze :-(
ale przejda teraz ospe i spokoj bedzie...
u mnie Szymon ospe mial w lato jak mial roczek :tak:nie wiem skad mu sie tak szybko przyplatalo i o dziwo Hania nie zlapala od niego :no: :no:
i mloda do dzisiaj ospy nie miala a dzieci w przedszkolu chorowaly...
pozniej tez kuzynka miala ospe i tez dzieciaki mialy stycznosc z nia a Hania tez nic nie zlapala od niej hmm...:confused:..

u nas dzis slonecznie fajnie :-):-)

dzien dobry:-)
u nas tez dzis ladna pogoda:-D:-D:-D
u mnie juz kawka dopita a teram mykam zupke robic
widzialyscie te promocje w biedronce,mleko pampersy?

reklama
Do góry