reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witajcie kochane

Eh jakoś tak ostatnio tylko co jakiś czas was podczytywałam i nie mogłam sie wbić w temat... No i w sumie nadal nie umiem tym bardziej że kilku ostatnich stroni nie przeczytałam i chyba nie dam rady bo mały teraz ciągle potrzebuje mojej uwagi...

Eh nie wiem co napisać...
Ale w sumie zastanawiałam sie nad spotkaniem... wiosna idzie, można by jakiś spacerek zorganizować :-p

Ide wypić capuccino (boże jak mi kawy normalnej brakuje)

Witam laseczki...
ja na chwile bo u mnie malowanko hani pokoju ruszylo :-):-)
a na dodatek synek zepsul dzis mi myszke wrr....polamal kawalek i ciezko chodzi :wściekła/y::wściekła/y:...wkurzyl mnie....no ale....

Kasiu pisz czesciej...fajny ten twoj syneczek a jaki juz duzy :tak::tak:..dopiero rodzilas a tu juz 5 ty miesiac....
chetnie bym wybrala sie na spacerek z toba ale ja nie gorzowianka :-(szkoda...

no nic mykam zajrze pozniej jeszcze
milego dzionka :-)

Witam!
Szukam dorywczej pracy jako niania. Doświadczenie zdobyłam pracując m.in w szkole specjalnej, w której odbywałam staż na stanowisku pomoc nauczyciela. Ucząc się w LO pomagałam w szkolnej świetlicy środowiskowej. Prowzdiłam także dziecięcą grupę religijną przy jednej z gorzowskich parafii. Chętnie zaopiekuję się dzieckiem w wieku przedszkolnym/szkolnym. Pomogę w zorganizowaniu czasu oraz w odrabianiu ewentualnych zadań domowych. Gwarantuję zabawę połączoną z dydaktyką. Jestem osobą młodą, sympatyczną, cierpliwą, bez nałogów. Co 2 weekend mam zajęty, gdyż uczę się zaocznie.

Tak wogole to witam was laseczki,co u was ciekawego??

beti co z toba nie odzywasz sie??!!!....

u nas oki,malowanko w toku jutro bedzie koniec,no i materac wrescie jutro ma dojechac wiec w czwartek skrecimy lozko :-):-)..

dzieciaki wariuja maz poszedl do pracy a ja spijam capucinko i mysle jak tu nie zwariowac :-D:-D

milego dzionka

reklama
Czesc laseczki
Madzia ja wlasnie próbuje juz 2ga godzine uspic mojego babola i nic czyzby dziec wyeliminowal popolódniowa drzemke???:-:)-:)crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2:
Heeeellllllppp!!!

Do góry