reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc laseczki
Madzia ja wlasnie próbuje juz 2ga godzine uspic mojego babola i nic czyzby dziec wyeliminowal popolódniowa drzemke???:-:)-:)crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2:
Heeeellllllppp!!!

no widzisz nic na sile kochana :tak::tak:
moje dziecie przestalo w dzien szybko spac majac jakies 11-12 miesiecy nie spal juz wcale :no::no: troche to przekichane ale dalam rade i teraz jest oki....

a twoja niunia ile ma chyba 10 mies co??

reklama
Magda nie zalamuj mnie:-(
Moja pindzia ma 11mcy i tydzien no i do wczoraj miala 3drzemki w ciagu dnia:-p:crazy::sorry2:

o boze 3 drzemki :szok:..nie za dobrze ci kobieto...

moze ona juz tyle nie potrzebuje spac jest coraz starsza i ciekawsza :tak:
wiec moze ja przestaw i zrob jej 1 drzemke np.w poludnie sprobuj raz tak zrobic zobaczysz jak bedzie :tak::-)

No wlasnie z trzema bylo super;-):-D:-D:-D:-D:-D
Ta pierwsza byla najdluzsza a 2 pozostale tak ok 1-1.5h miodzio
Najwyzej spróbóje z dwoma drzemkami tj.piszesz zobaczymy jak bedzie

3 drzemki w ciagu dnia?! wow!!!!!!!!!!!!!
takiej to dobrze :rofl2:
moj ma 1 okolo 13.00 a czasami wogole nie spi ale w tedy pada mi juz przed 19.00 ;-) jak wracam do domku od rodzicow jak go odbieram i dobudzic go nie moge do kapieli :sorry2: wiec przebieram tylko a ten spi do rana :sorry2:

no kolezanka wygrala los na loteri! ale masz zarabiascie! :tak::-)
ciesz sie.... :tak:moj nigdy nie spal tak dlugo :sorry:
nie wiem po kim synek z tym spaniem, ja i moj mezulek to spichy :sorry:

hej dziewuszki:-)
a u mnie nadal cisza
wczoraj dopiero o 24 w domu bylam bo tyle czekalam na swoja kolej na gin.moj to juz usypial tam.no ale musialam bo l4 sie skonczylo.rozwarcie mam na 2cm pomalu pomalu ale idzie do przodu:-)
dzis przeszlam z 3 km do miasta bo kazala mi jaknajwiecej chodzic,bylo trudno ale powoli powoli doszlam:-)

Czesc Marzenka
Troche lipa ze az tyle czekalas no ale czasem tak bywa.
U nas wiosna na calego i pranie na dworze.
A ja bije sie w piers zjaralam dzis 2 faje i wczoraj wieczorem 1 bo sie wkurzylam.:baffled:Chyba mnie pogielo
Mala spi to musze troche ,,popracowac''maluje na plótnie kubusia puchatka dla synka mojej znajomej.Jak skoncze to moze sie pochwale

Ostatnia edycja:
reklama

NIE PAL babolu bo wpierdziel dostaniesz jak nas odwidzisz! ;-)no i pochwal sie arcydzielam jak skoncZysz :tak:
marzenka no jeszcze troszke i bedziesz rozdwojona :tak: ZDROWKA!

...a reszta mamus gdzie?:huh:

Do góry