reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale mam ochote dzis gdzies wyjsc do jakiegos parku czy lasu moze jak zjemy i sie ograniemy pojde z mloda d parku roz i od razu sobie do nilago zobacze, pokarmimy kaczi, poczukamy kasztanow i lisci;] w koncu moge chwile odetchnac i pogoda dopisuje to mozna sie porelaksowac a co;p

reklama
Hej laski ja dopiero teraz bo musialam jechac do miasta oddac list do urzedu przy okazji zaliczylam sklep i kupilam dziecia po bluzce
smile.gif

dzis mnie rano wkurzyl bo nie chcial sie ubierac i uciekal mi nie chcial isc
frown.gif

u nas tez zimno jest 10 stopni...
wlasnie gotuje ryz na gyroska robie taka zapiekanke gyros na obiad pierwszy raz zobaczymy co wyjdzie...:tak:

Lili witaj !!! dlugo cie nie bylo,udanej zabawy zycze :-):-)

ciacho mam nadzieje ze komp sie szybko naprawi moj stacjonarny tez padl i zabieramy go do polski :tak:

Pr powodzenia dasz rade :tak::tak:

niuskaa wspolczuje ale dobrze ze marta nie czuje tak bolu napewno jej szybko przejdzie :tak::tak:

Magda sorry nie obraź sie ale denerwuje mnie że w każdym poście piszesz a to kupiłam a tamto kupiłam i siamto kupiłam.

A co do porodu Pr nie ma co się bać. Syneczek Ci wszystko wynagrodzi. A jak tam imiona już macie wymyślone?

Magda sorry nie obraź sie ale denerwuje mnie że w każdym poście piszesz a to kupiłam a tamto kupiłam i siamto kupiłam.

A co do porodu Pr nie ma co się bać. Syneczek Ci wszystko wynagrodzi. A jak tam imiona już macie wymyślone?

ok nie obrazam sie jak nie chcesz to nie bede juz pisac nic na moj temat....
ja ci nie mowie jak ty cos piszesz,a zreszta widze ze od jakiegos czasu mnie olewasz...

mamy delemat:p
mi sie podoba Krystian, a Pawłowi nie
jemu Sebastian a jemu nie (ale mowi ze moze byc Jan Krystian) no a takie wspolne co nam sie podoba to Karol i w sumie nie wiemy jakie;p

Magda- mnie tez w sumie troche irytuje kupilam sobie to i tamto, no ale coz widac ze zyje ci sie tam lepiej niz w Polsce i zawsze na kupno czegos mozesz sobie pozwolic
magda nie obrazaj sie na nas laska... pisz tylko tego co kupilas;p bo nie kazdy w gorszej sytuacji finansowej chce czytac na co inni moga sobie pozwolic...

Ostatnia edycja:
nie wiem o co chodzi co ja takiego napisalm hmm..ze bluzke kupilam wy tez piszecie ze kupilyscie to czy tamto i jest ok..
ok nie chce sie klocic nie chcecie to nie bede pisac nic..

milego dnia...

i wcale sie nie obrażasz....

Pr ładne imionka.... Ja już mam od lat wymyślone imię dla chłopca. Franus;)

Ostatnia edycja:
Dziewczeta spokoj.
ja jestem neutralna mi nie przeszkadza. co prawda ja sobie na nic nie moge pozwolic ale zycie mnie przyzwyczalilo:)
ale dziewczyny nie kłóćcie mi sie tu:)
bo wsyztskie po klapsie dostaniecie.
ja melduje sie juz od mamy. dziewczyny po tej calej przeprowadce wzielam kapiel w wannie i od razu swiat stal mi sie bardziej kolorowy i duzo cieplejszy:D
zaraz zmykam do miasty nieszczesne oplaty porobic:(
odezwe sie do was pozniej kochane.

Lili kobieto wrocilas:) super:) mam nadzieje ze etraz juz bedzie tylko dobrze i ze ebdziesz czesciej do nas zagladac:*

reklama
Do góry