reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witajcie Kobiety:-)!!! Jejj, wieki mnie tu nie było.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Larvunia, Katgen, Niuskaa, i wszystkie, które choć troszkę o mnie pamiętały, DZIĘKUJĘ!!!! Cmoookkk!!!:-)
Widzę że dużo zmian zaszło, Marcelek Larvuni już śmiga do przedszkola:-D Suuuper! Ania PR będzie miała Synusia:-D- Gratuluję Ci!!!! I oddania pracy też gratuluję, to już duuży sukces, teraz obrona to tylko formalność;-):tak:. Daffi się nam przeprowadza:-) Tylko jeszcze nie doczytałam gdzie teraz będziesz mieszkać, mam nadzieję że jakieś przytulne gniazdko uda Wam się wkrótce uwić:tak::-) Aneteczka jutro będzie się bawić na weselu, tak jak ja:tak:, bo jedziemy do Głogowa na wesele mojej przyjaciółki ze studiów:-) Ciacho się farbnęło:-)- ja też wczoraj farbowałam kłaczki, a jutro idę na podcięcie, choć i tak krótkie mam, bo ledwo za uszy sięgają, ale odświeżyć fryz trzeba;-) Katgen czeka na inwazję os:-D:-D:-D Niuskaa, ojj, bidulcia Martusia, ale najważniejsze, że ją ta rączka mocno nie boli:tak: A na pewno się szybko zagoi. Megi mam nadzieję, że urodzinki Malutkiej udadzą się jak należy i będziecie w komplecie świętować ten piękny dzień:tak:.
No i więcej nie napiszę, bo muszę nadrobić zaległości:zawstydzona/y::tak:, tylko ostatnie parę stron póki co podczytałam. A co u mnie , to wam na tajnym naskrobię trochę później;-).

Ale mam dzis jakiegos nerwa. Nie spalam w nocy, Młoda za późno poszła spać (bo tatuś sie chciał bawić) i później wariowała mi w nocy. Wedrowalam najpierw ja w tą i spowrotem, potem Młoda;)

A teraz mam sąsiadki synka 4ro latka pod opieką. Póki co spokoj i cisza....zobaczymy co bedzie dalej.....

Co macie na obiad??

reklama
no to dlugo Cie trzymalo... oj bidulka :sorry2: no ale do 7.00 rano jeszcze czas ;-)

dobra laski widze ze dzis malo rozmowne jestescie heh..
to ja ide prasowanko zrobic bo jade z mlodym jutro do mojej babci na wies... wiec conieco musze z ciuchow przygotowac... MILEGO DNIA!

Ostatnia edycja:
Do góry