reklama
LILIann
Majowe mamy'09
Witajcie Kobiety:-)!!! Jejj, wieki mnie tu nie było.....

Larvunia, Katgen, Niuskaa, i wszystkie, które choć troszkę o mnie pamiętały, DZIĘKUJĘ!!!! Cmoookkk!!!:-)
Widzę że dużo zmian zaszło, Marcelek Larvuni już śmiga do przedszkola
Suuuper! Ania PR będzie miała Synusia
- Gratuluję Ci!!!! I oddania pracy też gratuluję, to już duuży sukces, teraz obrona to tylko formalność;-)
. Daffi się nam przeprowadza:-) Tylko jeszcze nie doczytałam gdzie teraz będziesz mieszkać, mam nadzieję że jakieś przytulne gniazdko uda Wam się wkrótce uwić
:-) Aneteczka jutro będzie się bawić na weselu, tak jak ja
, bo jedziemy do Głogowa na wesele mojej przyjaciółki ze studiów:-) Ciacho się farbnęło:-)- ja też wczoraj farbowałam kłaczki, a jutro idę na podcięcie, choć i tak krótkie mam, bo ledwo za uszy sięgają, ale odświeżyć fryz trzeba;-) Katgen czeka na inwazję os

Niuskaa, ojj, bidulcia Martusia, ale najważniejsze, że ją ta rączka mocno nie boli
A na pewno się szybko zagoi. Megi mam nadzieję, że urodzinki Malutkiej udadzą się jak należy i będziecie w komplecie świętować ten piękny dzień
.
No i więcej nie napiszę, bo muszę nadrobić zaległości
, tylko ostatnie parę stron póki co podczytałam. A co u mnie , to wam na tajnym naskrobię trochę później;-).

Larvunia, Katgen, Niuskaa, i wszystkie, które choć troszkę o mnie pamiętały, DZIĘKUJĘ!!!! Cmoookkk!!!:-)
Widzę że dużo zmian zaszło, Marcelek Larvuni już śmiga do przedszkola
Suuuper! Ania PR będzie miała Synusia
- Gratuluję Ci!!!! I oddania pracy też gratuluję, to już duuży sukces, teraz obrona to tylko formalność;-)
. Daffi się nam przeprowadza:-) Tylko jeszcze nie doczytałam gdzie teraz będziesz mieszkać, mam nadzieję że jakieś przytulne gniazdko uda Wam się wkrótce uwić
:-) Aneteczka jutro będzie się bawić na weselu, tak jak ja
, bo jedziemy do Głogowa na wesele mojej przyjaciółki ze studiów:-) Ciacho się farbnęło:-)- ja też wczoraj farbowałam kłaczki, a jutro idę na podcięcie, choć i tak krótkie mam, bo ledwo za uszy sięgają, ale odświeżyć fryz trzeba;-) Katgen czeka na inwazję os

Niuskaa, ojj, bidulcia Martusia, ale najważniejsze, że ją ta rączka mocno nie boli
A na pewno się szybko zagoi. Megi mam nadzieję, że urodzinki Malutkiej udadzą się jak należy i będziecie w komplecie świętować ten piękny dzień
. No i więcej nie napiszę, bo muszę nadrobić zaległości

, tylko ostatnie parę stron póki co podczytałam. A co u mnie , to wam na tajnym naskrobię trochę później;-).Ale mam dzis jakiegos nerwa. Nie spalam w nocy, Młoda za późno poszła spać (bo tatuś sie chciał bawić) i później wariowała mi w nocy. Wedrowalam najpierw ja w tą i spowrotem, potem Młoda
A teraz mam sąsiadki synka 4ro latka pod opieką. Póki co spokoj i cisza....zobaczymy co bedzie dalej.....
Co macie na obiad??
A teraz mam sąsiadki synka 4ro latka pod opieką. Póki co spokoj i cisza....zobaczymy co bedzie dalej.....
Co macie na obiad??
reklama
no to dlugo Cie trzymalo... oj bidulka
no ale do 7.00 rano jeszcze czas ;-)
dobra laski widze ze dzis malo rozmowne jestescie heh..
to ja ide prasowanko zrobic bo jade z mlodym jutro do mojej babci na wies... wiec conieco musze z ciuchow przygotowac... MILEGO DNIA!
no ale do 7.00 rano jeszcze czas ;-)dobra laski widze ze dzis malo rozmowne jestescie heh..
to ja ide prasowanko zrobic bo jade z mlodym jutro do mojej babci na wies... wiec conieco musze z ciuchow przygotowac... MILEGO DNIA!
Ostatnia edycja:
Podziel się: