reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Tak u pawlickiej tyle ze kazała nam przyjechać do szpitala. Kolejna wizyta na koniec lutego w nowym gabinecie na warszawskiej. Dafi biedna jula amelka tez kiedyś nie mogła zrobić kupy i tez miała taka kule:(

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Izku ciągle "ciężko" robi kupke. Takie twarde bobki sarnie.
...Od zawsze tak miała. Je tony jabłek, jogurtów i nic. Widocznie "tak ma"...

No to i ja zaliczę Zuzię do grona waszych dziaciaczków które kupy robią jak kamienie...moja przeważnie robi w postaci kulek takie twarde bobki jak się słodkiego naje i też dużo jogurtów wcina:/

katgen oby było dobrze!!

reklama
hej ale pada snieg no porazka:baffled:
a ja wlasnie gotuje bigos na swieta, czesc zamroze a czesc teraz zjedza,
musze powoli jakies zaskupy robic na swieta bo nawet maki nie mam ze nie wspomne o rescie:dry:
ale po jogurtach kupy wcale nie beda zadsze, dzieciaki powinny pic duzo ale niekniecznie soki a marchewkowe maja odwrotne dzialanie, jesc duzo bananow, jablek, jak dzieciaki lubia kiwi to mozecie codziennie dac po 1-2szt sa rewelacyjne na takie sprawy, wybrobowalam na sobie:-):-D:-D

Do góry