reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry dziewuszki:-)
pr ladna choineczka:-)
ciasteczko jak tam reka corci?

wzielam sobie ostatnio ladna kurtke wypralam ja i sie porobily kulki w srodku,macie na to sposob?dodam ze w pralce jej prac nie mozna:baffled:
my hcoinke ubieramy dopieor w wigilie rano:-):-):-)
a wczoraj lepilismy u mamy pierozki :-):-):-)120szt wyszlo:-D

hej marzenka
reka jeszcze w nadgarstku boli i to dosyc, zabandazowalam jej do szkoly zeby nie mogla zbytnio nia zginac no i zwolnienie z W-F dostala ale jeszcze z tydzien bedzie ja bolec:-(

nie mam sposobu na taki granulat ale wlasnie czesto w kurtkach po praniu robi sie takie cos, zbilo sie wszystko czy cos...:-(
ale pierogow mniam, ja jeszcze nie robilam ale chyba kupie kapuche kiszona grzybki odstalam o sasiadki:-) i zrobie jakies uszka i pierogi tak z 50sztuk zeby bylo hehe

mojemu dawidkowi tak te pierogi zasmakowaly ze wcinal az milo ::):)wzielam kilka i mu zamrozilam w razie czego jak obiadu nie bedzie chcial.
o kochana u nas tyle ludzi na wigili ze trzeba bylo,jeszcze nie ma pewnosci czy starczy :):):)
i wkoncu sie nauczylam pierogi robic :)
no to moze do chirurga idzcie skoro boli?

u nas tez zawsze sporo osob na wigilii ale pierogi nigdy nie cieszyly sie wielkim wzieciem kazdy zjada po 3 uszka i moze z 2 pierogi:tak:

bylysmy w sobote w szpitalu chirurg ogladal, zrobili przeswietlenie i reka cala ale ma tak nadwyrezona i stluczona i dlatego boli, kazala jej ta reke bardzo oszczedzac

dobra zmykam cos ugotowac na obiad ogarna chatke i jeszcze do wazrywniaka trzeba skoczyc bo nie mam smietany do sosu a na 12godz do pracy ide.a jak zwykle dawid jeszcze spi.

dzien dobry..:tak::tak:
dzieci odstawione
dzis bylo bez placzu heh..
wypije kawe i ide do sklepu...:tak:
dzis ostatni dzien sami od jutra "tesciowa rzadzi" :-D:-D

marzenka milej pracki !!!
fajnie ze pierozki gotowe...my jutro bedziemy robic tez :tak::tak:

ciacho wspolczuje tego bolu :tak::tak:biedna meczy sie...

uciekam pozniej zajrze...

reklama
Do góry