reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

i z warzywniaka nici,moj do mnie dzwoni zebym nie wychodzila z dawidem w taki wiatr:baffled:no trudno jakos bedziemy musieli sabie poradzic bez smietany

reklama
Witam. Na dworze masakra !!!! Wieje, pada i wogóle, aż się boję jak Marcin będzie dzisiaj do domu jechał w taką pogodę ;(
Wczoraj byłam na zakupach w ZG szukałam małej prezentu i nic nie kupiłam :( idę dzisiaj do zabawkowego w Zbąszynku jak nic nie dostanę to zamawiam na Allegro, najwyżej mała dostanie po świętach, trudno!

Daffi 100 latek dla Juleczki !!! Nie pisałam bo w domu net mi siadł :((

Hej jestem spowrotem
zakupy zrobione
a reszta jutro jak bedzie tesciowa
bo ja nie wiem co ona bedzie pichcic
i co trzeba kupic...wiec razem pojdziemy...
smile.gif

na obiad dla dzieciakow mam frytki a dla nas pyzy ziemniaczane i sosik z kurczakiem od wczoraj takze luzik...:tak::tak:
a gdzie reszta czyzby juz przygotowania do swiat was pochlonely??:-D:baffled:

no to milego dnia !!!

magda- ja w sumie nic takiego na swieta wiecej nie robie...
jakis ciasto salatka i kurczaka zrobimy no i mam jeszcze bigos i uszka a barszcz z torebki bedzie no i moze trtoche sledzi nastawie, bo i tak tylko na 2 dzien bedziemy w domu, a mama na mnie krzyczy ze mam nic nie robic bo mi nie wolno;p

witam kobietki

Wpadłam żeby dać znak zycia u nas wszystko ok. Nati wali takie teksty ze az sama czasem jestem pod wrazeniem jej zasobu słow. Zonia tez woła "mama" "baba" "am" zębów za to 0. Juz chodzi przy kanapach, stołach itp i zdarza jej sie stanać.

Wczoraj przystroiliśmy mieszkanko.

Życze wszystim wesołych Świąt i szczęsliwego nowego roku!!!

a dzieciaczką super prezentów

nie wiem czy jeszcze zajze wiec papap

Aniu- dzieki barzo obiecuje że sie postaram ale żal mi tego mojego chłopa bo taka pogoda że wiecej stoi niz jedzie i daje mu laptopa. A jak wraca to ciagle cos załatwiamy.

buziolki dla wszystkich

reklama
witam sie znowu, poszlam po jakies niewielkie zakupy no porazka tyle sniegu:dry::dry:
a mi sie wlasnie gotuje kapusta z grzybami na farsz do pierogow bede wieczorem robi:tak:
ja tez duzo na swieta nie robie, bigos, pierogi, 2 salatki, golabki, ciasto no i sledzie ale kupne bo moj uwielbia a ja ich nie lubie bleee, za to moja mama co roku robi sledzie w oleju bo ona i moj mezus lubi:-D:-D

Do góry