Befatka1982
Entuzjast(k)a
Hej laseczki
A ja dalej w domu uwięziona hehe
Ubrałysmy dzis choinke choc mówiłam ze w tym roku nie ubiore ale czego sie nie robi dla dzieci .Za to w samych sztucznych bombkach.
Wysłałm kolege do lidla po sledzie i do polskiego sklepu zobaczymy jak sie spisze
Ja na swieta bede miała kupne sledzie Ani pr w mandarynkach
uszka ,ryba po grecku chyba bigos.krokiety z pieczarkami ,sałatka gyros warzywna ,biała kiełbacha i moze zmontuja jekias ciasto bez pieczenia ala shrek i kupie tort szrwalnwaldzki czy jakos tak bo uwielbiam ,tiramisu a i biała kiełbacha gołąbki i upieke miecho to i moze na jakies kanapki zaostanie
To faktycznie nieciekawie u Was z tym śniegiem.
Kurde ja jeszcze prezentu nie mam dla Jacka, małego sąsiada brata i bratowej ale jeszcze nie wiem czy inm cos kupie czy tylko jakies wino dostaną bo zobaczymy sie w 2gi dzien świat.4rzeczy z ebaya mi jeszcze nie doszły i paczka od mamy tez grrr
Anes,Megi ja równiez zycze Wam spokojnych ,ciepłych i radosnych świat:***
A ja dalej w domu uwięziona hehe
Ubrałysmy dzis choinke choc mówiłam ze w tym roku nie ubiore ale czego sie nie robi dla dzieci .Za to w samych sztucznych bombkach.
Wysłałm kolege do lidla po sledzie i do polskiego sklepu zobaczymy jak sie spisze
Ja na swieta bede miała kupne sledzie Ani pr w mandarynkach
To faktycznie nieciekawie u Was z tym śniegiem.
Kurde ja jeszcze prezentu nie mam dla Jacka, małego sąsiada brata i bratowej ale jeszcze nie wiem czy inm cos kupie czy tylko jakies wino dostaną bo zobaczymy sie w 2gi dzien świat.4rzeczy z ebaya mi jeszcze nie doszły i paczka od mamy tez grrr
Anes,Megi ja równiez zycze Wam spokojnych ,ciepłych i radosnych świat:***