reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej laseczki
A ja dalej w domu uwięziona hehe
Ubrałysmy dzis choinke choc mówiłam ze w tym roku nie ubiore ale czego sie nie robi dla dzieci .Za to w samych sztucznych bombkach.
Wysłałm kolege do lidla po sledzie i do polskiego sklepu zobaczymy jak sie spisze:)
Ja na swieta bede miała kupne sledzie Ani pr w mandarynkach :) uszka ,ryba po grecku chyba bigos.krokiety z pieczarkami ,sałatka gyros warzywna ,biała kiełbacha i moze zmontuja jekias ciasto bez pieczenia ala shrek i kupie tort szrwalnwaldzki czy jakos tak bo uwielbiam ,tiramisu a i biała kiełbacha gołąbki i upieke miecho to i moze na jakies kanapki zaostanie

To faktycznie nieciekawie u Was z tym śniegiem.
Kurde ja jeszcze prezentu nie mam dla Jacka, małego sąsiada brata i bratowej ale jeszcze nie wiem czy inm cos kupie czy tylko jakies wino dostaną bo zobaczymy sie w 2gi dzien świat.4rzeczy z ebaya mi jeszcze nie doszły i paczka od mamy tez grrr

Anes,Megi ja równiez zycze Wam spokojnych ,ciepłych i radosnych świat:***

reklama
Witam, widzę, że dziewczyny na całego szykują się na święta, a ja jeszcze nawet sprzątać nie zaczęłam, choinki też jeszcze nie mam.
Annes mojej córci wyrósł pierwszy ząb na tydzień przed rokiem, a teraz ma sześć na dole i cztery na górze.

Dobranoc...
ja ogladam m jak m
dzieciaki jeszcze nie spie ech..
zaraz mlodego do wyra zabieram...
kurde rano juz tescie bede hehe..:tak::tak:
mowie wam dobranoc
jutro nie wiem kiedy zajrze..:baffled::baffled:

pa

ja tez mykam, musze ogarnac kuchnie bo robilam pierogi upieklam keksa i na jutro makowca zeby cos pojesc
a poza tym musze pranko nastawic i posciel zmienic u nas
takze milej nocki dzeiwczyny i oby juz nie padal snieg

Witam się i ja :)
Widzę, że u Was święta pełną parą a ja ... nawet mieszkania nie mam posprzątanego i prezentów kupionych dla mamy, teściów, Amelki, Aurelki i Marcina ... a dzisiaj wtorek MASAKRA ... nie wiem co robić do jedzenia - w Wigilię idziemy do Marcina rodziców, w pierwsze święto do moich, a w drugie święto pewnie pójdziemy do babci i jakoś święta zlecą, rozmawiałam z mamą, że dam jej troszkę kaski a ona mi da część jedzenia, bo jak ja mam dla nas dwóch robić i później to wyrzucać to mi się nie opłaca :/
a dzisiaj szef podobno płaci premie świąteczne ! Jestem w szoku bo nic nie miało być w tym roku! Ciekawe ile da hehe! Buziolki !

dzien dobry:-)
madziarena ja tez za duzo nie robie,szkoda by sie zmarnowalo:-)
a ja wczoraj po powrocie z pracy jakiegos dola zalapalam:eek:
hehe to daj znac ile premi szef daje:-D

reklama
Do góry