reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej. Ale tu pustki, pewnie kazda sie do swiat przygotowuje. Ja czekam wlasnie na kuriera bo ma przywiesc prezent dla Marty. My juz choinke mamy ubrana. Dobrze ze nietlukace sie babki powiesilismy na dole bo tak to ani jednej by juz nie bylo :) marta tylko podchodzi do niej sciaga i rzuca o podloge :) My wigile w tym roku bedziemy mieli podwojna, bo na 16 jest u mojej mamy a o 19 tutaj u tesciow. pierwszy raz od 3 lat bede na wigili u mojej mamy :) aaaa i musze sie pochwalic bo w koncu Martuśce wyszedl pierwszy zabek :) juz sie martwilam ze cos nie tak moze byc bo sie naczytalam o braku zawiazkow zebowych ale bez potrzeby sobie nawkrecalam :) narazie jest dolna jedynka ale widze ze zaraz bedzie nastepna jedynka :)

A Lilian zdala to prawko??

Halo niuska:) fajnie ze w końcu wigilia u mamy:) gratulacje zabka:) u nas tez koło roczku pierwszy wyszedł a potem to już 1 po drugim. A lili sie nie udalo:( ale kolejnym razem bedzie już pewnie zdane:)

witam laski, ja też nie mam jeszcze nic zrobione i ciągle czekam na paczkę z przezentami dla teściów, mam nadzieje że dojdzie. Dzisiaj była u mniwe fryzjerka, w końcu po 3 m-cach mam włosy ufarbowane, bo wyglądałam już jak dziad.

czesc
jestem i zyje...
od 2 dni do g-wa jezdza wiec mnie malo... mlody dostal skierowanie do pulmeologa czy co stakiego i laryngologa... dzis bylam go rejestrowac... ciagle chyrla mi ...
bylam tez u gincia wio oki jest, usg polowkowe mam 27 stycznia juz sie doczekac nie moge :sorry2:
pozdrawiam Was :tak:

dzien dobry:-)
no i zycze milego dnia:-)pewnie dzis juz nie zajrze bo na caly dzien do pracy ide a jak wroce to jeszcze karmelowca i sernika bede piekla:-)
buziaki

dzien dobry...
smile.gif

my jemy sniadanko i kawkujemy
pozniej na sklepy pojdziemy troszke
i popoludniu bierzemy sie za robote...:tak::tak:bigos,salatke,sernik mamy robic..

Wszystkie laski zapracowane hehe...

larvunia fajnie ze z fasolka wszystko ok :-):-)

uciekam bo glupio siedziec przy kompie jak sa goscie...
tongue.gif

milego dnia !!!

reklama
Bry. Ja dzisiaj nic takiego chyba nie robie. Zaraz ide z młoda po robale dla ryby. I tabletki dla niej. No i cos na zupe. Troche ogarne no i sie bede obijac dziś bo ciasta jutro bede piec. A na 19.30 do gin ciekawe do której tym razem bede siedzieć..

Durna wybrałam sie z sankami z mloda bo tak mnie prosila i po drodze myslalam ze padne tak mi sie slabo robilo...

Ostatnia edycja:
Do góry