reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
mnie sie niechce chodzic do szkoly rodzenia ;-) mlodego jakos urodzilam i teraz tez dam rade...
chociaz baba przy prodzie mi dosrala wredna jedna ze chcialo sie ru.ch.a.c i do szkoly rodzenia nie chodzic to teraz mam cierpiec... nosz myslalam ze wstane i ja rozniose! wredny babsztyl... druga bylo wporzadku...

Witam i ja
żyje choć ledwo... młode żle spały a taty nie chcą widzieć w nocy i mam nocną zmiane.

mam chłopa w domu tzn. jutro na kilka godzin jedzie popracowac i wraca.

Ania pr- to mały daje popalić tulaski dla was..

Katgen- to 3 mam kciukasy.

Larvunia- to poświęcenie dla Marcelka ;-)
Future- witam i załamie cie ze znajomi mieli tak samo i płacili to 2gie tez to był jakis tysiąc wiem tylko że nie próbowali nawet się jakos wymigać...

Zośka to szatan normalnie to dziecko przybyło z piekła hihihi

nooo ja sie balam odezwac bo w koncu one mojego synka odbieraly...
ale jak szlam po porodzie z czekoladkami do jednej w ramach przeprosin ze pokopalam (rodzilam bokiem i dostala w zeby ze 3 razy z piety :sorry: i to porzadnie) to kazalam tej milej przekazac tej wrednej, zeby sie ze swoimi odzywkami tamta opanowywyala z deka bo inna wstanie i jej dosadniej "powie" co mysli ;-)

annes hello,no nie nazekaj tak na dziecie, wyglada jak aniolek :-D

wlasnie ciacho siedzi w piekarniku:-D:-D
larvunia a to ci zgaga wiadomo porod ciezka rzecz a tu ci bedzie jeszcze taka brzeczec
ja mialam oprocz poloznej poloznika, moj M byl ze mna przy porodzie i troche go wkurw... ze facet poloznik a mi bylo wszystko jedno w takiej chwili
Future wspolczuje ale jezeli wypowiedzieliscie miesiac przed a oni pozniej dostali liczy sie data stempla pocztowego to niech sie cmokna

reklama
Larvunia- ona tylko tak wygląda heheh a tak serjo to tak żywe dziecko jak 3 Natalki.
a ja jak rodziłam Nati to darłam sie na położną ale jak przepraszam z czekoladkami to mowiła że nie byłam zła hehe bardzo miła babka.

ciacho- a wiesz ze nie jestem pewna czy data stępla sie liczy bo ostatnio oglądałam reportarz że jak sie płaci rachunki to ich stępelek nie obchodzi tylko data wpływu.

Zośka znów Nati zabiera farby nie mogge

Do góry