reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Witam dziewczyny!
Niestety ale po tym tygodniu urlopu mam taki sajog w pracy, że nie wiem w co pierwsze ręce włożyć, dlatego też nie piszę, bo brakuje mi czasu na kawę i śniadanie ... coś tam podczytam w domu zawsze, ale z pisaniem gorzej, bo moja rybka mi nie daje spokoju
Od przyszłego tygodnia postanawiam się poprawić i być lepsza
))))
Marzena !! Gratulacje !!!!
Niestety ale po tym tygodniu urlopu mam taki sajog w pracy, że nie wiem w co pierwsze ręce włożyć, dlatego też nie piszę, bo brakuje mi czasu na kawę i śniadanie ... coś tam podczytam w domu zawsze, ale z pisaniem gorzej, bo moja rybka mi nie daje spokoju
Od przyszłego tygodnia postanawiam się poprawić i być lepsza
Marzena !! Gratulacje !!!!
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no i pojechał proboszcz. ale miał wypasioną brykę 
Larvunia, a Ty chodzisz do Koscioła w Krzeszycach?
a i zapomniałam dodać... Ksiądz po kolędzie mowi: " a dziecątka jakiegoś nie macie?"
heheh
a i zapomniałam dodać... Ksiądz po kolędzie mowi: " a dziecątka jakiegoś nie macie?"
heheh
Ostatnio edytowane przez moderatora:
eee ten tego... ja wiare swoje bezposrednio kieruje do Boga nie przez Kosciolno i pojechał proboszcz. ale miał wypasioną brykę

tu bylam dwa razy a mieszkam ponad 3 lata

pozdrowionka z dzisiejszego spacerku

foto pt. "Polowanie na mamę"

EDIT:
idziemy na rosolek... po takim spacerku sie nalezy ;p
Szkoda mi mlodego, szlismy kolo przedszkola a ten do mnie "mama choc do dzieci ja juz zdrowy jestem" no szkoda mi jak nie wiem...
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
witam ponownie
obiado zrobiony, nawet zjadlam jak nigdy hehe
marcelito super, powiadasz polowanie na mame a chociaz udane??;-)
obiado zrobiony, nawet zjadlam jak nigdy hehe
marcelito super, powiadasz polowanie na mame a chociaz udane??;-)
FutureMummy
no to pieknie. sniezka niczego sobie. ja tez bym nie chciala tym dostac.
Ja tez nie uczeszczam Larvunia, zatem ksiadz sie pytał czy my sie znamy hehe. ale powaznie, to jestem wkur...... przyszlo mi wlasnie, ze za poxno dotarlo moje wypowiedzenie oc i mi naliczyli na kolejny rok, ale jestem juz w innej firmie, i co dalej. musze zaplacic drugie ubezp. chyba ich pogniotło całkiem! zalamka, ze hej. małżon sie wku....
Ja tez nie uczeszczam Larvunia, zatem ksiadz sie pytał czy my sie znamy hehe. ale powaznie, to jestem wkur...... przyszlo mi wlasnie, ze za poxno dotarlo moje wypowiedzenie oc i mi naliczyli na kolejny rok, ale jestem juz w innej firmie, i co dalej. musze zaplacic drugie ubezp. chyba ich pogniotło całkiem! zalamka, ze hej. małżon sie wku....
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Obecna. Nadal 2 w 1 słabo mi dzisiaj strasznie. Ledwo do biedronki sie doczlapalismy a tam myślałam ze padne az pani specjalnie dla mnie kasę otworzyła
potem przyczlapalam sie do domu i nastawilam zupe z ledwoscia bo to już musiałam na siedząco robić. Teraz sie gotuje a ja leże i młoda mnie męczy ...
Future bo właśnie jest tak ze musisz sama wypowiedzieć w poprzedniej firmie bo jak nie to sami przedluza. My musieliśmy właśnie pisać wypowiedzenie bo m brał inna firmę niz poprzednia właścicielka
Future bo właśnie jest tak ze musisz sama wypowiedzieć w poprzedniej firmie bo jak nie to sami przedluza. My musieliśmy właśnie pisać wypowiedzenie bo m brał inna firmę niz poprzednia właścicielka
reklama
FutureMummy
ale zapisalam sie za to do szkoly rodzenia......zaczynam 2 lutego.
ale jestem zla. ja wyslalam wypowiezenie, ale oni za pozno dostali...
ale jestem zla. ja wyslalam wypowiezenie, ale oni za pozno dostali...
Podziel się: