reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam dziewczyny!
Niestety ale po tym tygodniu urlopu mam taki sajog w pracy, że nie wiem w co pierwsze ręce włożyć, dlatego też nie piszę, bo brakuje mi czasu na kawę i śniadanie ... coś tam podczytam w domu zawsze, ale z pisaniem gorzej, bo moja rybka mi nie daje spokoju :)
Od przyszłego tygodnia postanawiam się poprawić i być lepsza :)))))

Marzena !! Gratulacje !!!!

no i pojechał proboszcz. ale miał wypasioną brykę ;)
Larvunia, a Ty chodzisz do Koscioła w Krzeszycach?

a i zapomniałam dodać... Ksiądz po kolędzie mowi: " a dziecątka jakiegoś nie macie?"
heheh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i pojechał proboszcz. ale miał wypasioną brykę ;)
Larvunia, a Ty chodzisz do Koscioła w Krzeszycach?
eee ten tego... ja wiare swoje bezposrednio kieruje do Boga nie przez Kosciol :sorry: A tak powaznie nie lubie Kosciolow... Jestem wierzaca, ale nie praktykujaca... czasami zabladze i trafiam do Kosciola, szczegolnie w g-wie z rodzicami...
tu bylam dwa razy a mieszkam ponad 3 lata :sorry:

pozdrowionka z dzisiejszego spacerku :-D
foto pt. "Polowanie na mamę"

Zdj%C4%99cie270.jpg

EDIT:
idziemy na rosolek... po takim spacerku sie nalezy ;p
Szkoda mi mlodego, szlismy kolo przedszkola a ten do mnie "mama choc do dzieci ja juz zdrowy jestem" no szkoda mi jak nie wiem...

Ostatnia edycja:
witam ponownie
obiado zrobiony, nawet zjadlam jak nigdy hehe
marcelito super, powiadasz polowanie na mame a chociaz udane??;-)

Nic przyjemniego dostac taka zamarznieta sniezka hehehe, ale mlody mial frajde jak we mnie rzucał :-p wiec sie dawalam...

bede pozniej ;-)

no to pieknie. sniezka niczego sobie. ja tez bym nie chciala tym dostac.
Ja tez nie uczeszczam Larvunia, zatem ksiadz sie pytał czy my sie znamy hehe. ale powaznie, to jestem wkur...... przyszlo mi wlasnie, ze za poxno dotarlo moje wypowiedzenie oc i mi naliczyli na kolejny rok, ale jestem juz w innej firmie, i co dalej. musze zaplacic drugie ubezp. chyba ich pogniotło całkiem! zalamka, ze hej. małżon sie wku....

Obecna. Nadal 2 w 1 słabo mi dzisiaj strasznie. Ledwo do biedronki sie doczlapalismy a tam myślałam ze padne az pani specjalnie dla mnie kasę otworzyła:p potem przyczlapalam sie do domu i nastawilam zupe z ledwoscia bo to już musiałam na siedząco robić. Teraz sie gotuje a ja leże i młoda mnie męczy ...

Future bo właśnie jest tak ze musisz sama wypowiedzieć w poprzedniej firmie bo jak nie to sami przedluza. My musieliśmy właśnie pisać wypowiedzenie bo m brał inna firmę niz poprzednia właścicielka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Future bbuuu, wspolczuje, urzedy sa nie ugiete... chociaz moja kare umozyli ;-):-p urzad skarbowy :-p ale to stare dzieje ...

pr hej hej

reklama
Do góry