reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam z rana
dziewczyny ale nasmarowalyscie jakies natchnienie mialyscie:-D:-D
ania jak sie czujesz?
marzenka wspolczuje kochana, na twoim miejscu poszlabym zrobila sobie badania glownie OB po nim okaze sie czy jest jakis stan zapalny w organizmie,
moze zmarzlas czy co ze cie tak stawy bola albo jakis reumatyzm masz...:-(

reklama
ja sie chcialam tyko przywitać, bo niestety nie spie, małżon zakopał się przed domem i potrzebował mojej pomocy, nie zasnęłam, jak sie polożyłam do cieplego łóżeczka, to sołtys przyszedl powiedziec, że od 10 chodzi ksiądz <wrrr> musze się wziąć troche i ochajtnąć chate.... Miłego dnia wszystkim ;*

ciacho, no to zdrowko <brzdek> ;-) Tez wlasnie pije caffe...

mlody dzis od rana probuje mnie zlamac, ale mu nie wychodzi :confused2::sorry:
najpierw ze sniadaniem... bo zrobilam mu z wedlinka a ten odrazu ze nie bedzie tego jadl i w ryk.... zanosil sie jak nie wiem, az kaszel go chwycil. Moje reakcja- prawie zerowa. KAzalam mu ze spokojem w glosie isc do swojego pokoju i jak sie uspokoi ma wrocic i powiedziec dlaczego beczy bo ja nie wiem.
beczal i beczal.... ale wrocil, nosem zaciagal i udawal twardziela... Powiedzial CHOC, POKAZE CI i wziol mnie za reke. Chodzilo mu ze niechce z wedlina a z twarozkiem kanapke. Ale zeby odrazu sie rozbeczec... nosz nie u mnie te numery :sorry:
pozniej akcja z syropami i antybiotykiem. Tez ze nie wezmie i w ryk... znowu do siebie kazalam mu isc... tym razem wrocil szybciej, wtulil sie i powiedzial JUZ NIE BECZE :)sorry:) i wziol grzecznie leki ;-)
wiec od rana cos ma zly humor moje dziecko....

milego dnia Wam zycze... moj zapowiada sie "fantastyczny" :confused2:
ide do wanny sie odchamić ;-)

larvunia jeszcze zobaczysz co dzieciaki wyprawiaja, moje co do jedzenia to nieraz mozna wyjsc z siebie:wściekła/y:
moloda focha walnie albo tez wyje ze tego nie chce, albo zrobie obiad i ze nie bedzie jesc a wczoraj jak wrocila z przedszkola byla taka gloda ze zjadla caly obiad bez marudzenia az w szoku bylismy hehe

reklama
Do góry