reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no moze rzeczywiscie zmarzlam bo wczoraj w pracy ogrzewanie nam nie dzialalo i zimno bylo,osttanio tez ale to jak wracalam do domu nie czulam nog z zimna,
poki co to ja znikam na krotki spacer z daw a pozniej do pracy,
co do jedzenia naszych dzieciakow to szkoda gadac......nie raz mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
milego dnia

reklama
eeetam nie przesadzaj, ja ostatnio zagladalam moze raz na dzien albo raz na pare dni :-D
wazne ze sie zjawilas:-)
jak swieta minely, jak izku podobaly sie swieta?

marzenka to musisz sie cieplo ubiera mnie rwa kulszowa lapie jak zmarzna mi nogi badz stopy:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj własnie nie skrobala bo gadala z kimś na gg ;p ciekawe z kim :)

U nas ok, dziękujemy ;)

Izku zdrowa w sumie, ale gile ma i lekki kaszel. Ale taki wydaje mi się "niegroźny"

Święta były super! Strasznie ciężko było mi wyjechać od rodziców. Oczy załzawione i to nie tylko moje;/

Potem sylwester, który był świetny:) Zapowiadało się drętwo, bo bylo u nas 2 kolegów a potem sie przyczłapali sąsiedzi i sąsiadka i tańce chulańce były do 6 rano. Świetnie było;)

No i poznałam nowych sasiadów i wieczory ostatnio spedzamy u nich. Izka szaleje z ich 6cio letnim synkiem a my lekko drinkujemy :)

W piatek mam ważny dzień. Trzymajcie kciuki. Powiem coś więcej PO.

Miłego dzionka.

Aha i Future Witaj!

dobra, chata posprzątana, a ksiedza nie ma. od 10 chodzi po wsi ;) Larvunia tez sie dziwie, ze ak wczesniej, przeciez ja normalnie spie o tej porze. ale wczoraj mnie wczesnij zlamalo, mala dawala mi niezle kopniaki, wiec chcialam polezec...a tu chrrrrrrrrrr w dresie ;)
fajne macie te przeboje z dzieciaczkami, z tym jedzeniem, z ubieraniem, z fochami, mnie to kreci. tez juz chce. A nie, najpierw to bedzie lezal taki kosmita w wozku, a Ty sie zastanawiaj czlowieku co mu jest jak beczy...
Katgen - dzien dobry, miło mi poznać

i marzenka i megi też witam ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
katgen swietnie ze sasiadow macie super :tak:
trzymam kciukasy &&&&&&&&& z calych sil :tak:

edit:
Future oj oduczysz sie spania do 10.00 :-D i odechce Ci sie marudzenia dziecka heheheh..
chocoaz ja na mojego nei ma co nazekac, jest kochany :tak: czasami na trzaski jak dzis, ale da sie to opanowac :tak:

Ostatnia edycja:
a ja jestem mega wkurwiona bo po raz drugi wyjsc z domu nie moge,ten zamek jest jakis pier........i to jeszcze jak moj dopiero jutro wieczorem wroci no ja pierd....no i jak tu sie nie wkur......

reklama
Do góry