reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho ja bym była jak najbardziej za, ostatnio moje kontakty ograniczają się do spotkań z siostrami i mamą więc bardzo chętnie. ogólnie co do miejsca to mogę się dostosować, nawet dojechać gdyby którejś było łatwiej:tak:

reklama
to trzeba byloby jakias lokal znalezc i zmontowac spotkaniea albo teraz taka ladna pogoda ze mozna i na spacer gdzies wyjsc
my w zeszlym roku w parku roz sie spotkalysmy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

no wiec Dziendobry, mam na imie Ania i jestem uzalezniona od BB :dry::dry::dry: :sorry2:

mialam tu juz nie zagladac, no ale nie umiem (Madzia nie waz sie smiac!:-p)
kurde tyle mam roboty w domu a ja nic tylko siedze tu i glaszcze sie po brzuchu i odp :sorry2:

spotkanko :confused: znajac zycie sie nie uda jak zawsze :-p Nie no pare razy co niektore widzialam juz ;-) Szkoda z ejutro czasu nei bede miala na spotkanko... kurna wszedzie w biegu nooooo
ale zapraszam do domku do siebie :-)

martucha kiedy masz czas? moze kromie bedzie sie chcialo...?
larvunia hehe no bb uzaleznia :-D a ty co tak jutro w biegu ? co bedziesz robic w g-wie?

na 11,30 lakarza mam
robie obiad u rodzicow,
mame odworze na 13.00 do pracy
tate odbieram po 14.00 z pracy
14,30 fryzjer :-)
po 15.00 moj juz bedzie po pracy i pewnie bedzie poganial do domu :-p

reklama
ciacho ja zazwyczaj jestem dostępna, uwiązuję mnie tylko vacu które mam w niektóre dni, zazwyczaj rano(około 11), później juz luuuuuz do wieczora. W dwa dni mam tylko koło 14 a tak to bez problemu więc możesz podać przykładowy dzień i godzinę i ja się dostosuję baaaaaardzo chętnie:tak:

Do góry