reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
u nas znowu popadalo i ciemno na dworze oby nie bylo burzy...
mlody juz zasnal ja ogladam na wspolnej...:tak:

Martucha a tak wlasciwie to gdzie ty pracujesz ??:-D czym sie zajmujesz jak mozna spytac?? :baffled:

dobre dobre wieczorami:-D:-D a co robisz w ta sobote? my nie jedziemy na weekend majowy zostajemy w domu
kto ma jeszcze ochote na park roz i coffee?

Ja, ja, ja i mój Szogunek, jak nigdzie na weekend nie wybędziemy(na co się zapowiada):sorry2:

My właśnie od dentyst wróciliśmy, kurcze już drugi miesiąc zęba mi robi :baffled:
Młody szalał po korytarzu, a teraz zmęczony smacznie śpi.

A ja sobie piwkuje:-p

mi jak najbardziej pasuje sobota, my też nie jedziemy na weekend, zresztą ma być brzydka pogoda to nawet szkoda kasy w pn K musi być już w pracy:tak:

hahahaha wiedziałam że się posypią takie pytania odnośnie mojej pracy:-p:-D
ja na dzien dzisiejszy nie pracuję nigdzie, pomagam mamie która ma swój biznes, opowiem na kawie:-D:-D:-D:cool2:

no to juz jestemy 3 :-) to jeszcze tylko ustalic trzeba godzine, ja sie nie pytalam gdzie pracujesz:-D:-D
w sobote chyba jeszcze ma byc ladnie wiec spoko luz bedzie milo
matucha podam ci na PW moj telefon bo ja do aneteczki mam

reklama
aneteczka, ciacho super w takim razie, właśnie widziałam że w sobotę ładnie, mi pasuję każda godzina, kwestia tylko na którą obiad zrobię ale to się dopasuję;-)
jaaaaa jaka ja elastyczna, w każdym poście piszę o dostosowaniu się:-D

Do góry