reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no to co na 8 ;-):-p:-D pasuje wam tak 12? bedzie juz cieplo
martucha czyzby bedzie dzisiaj cos w nocy ze ty sie tak dopasowujesz;-):-D zartuje kochana

reklama
Pr- ty to jesteś torpeda a nie dziewczyna, mąż cię powinien na rękach nosić, posprzątane i jeszcze grilla kupiłaś i może sama przytachałaś :) A z młodym może za dużo zjadł, mój tak ma czasem, albo jak coś do buzi weźmie i nagle chlust,

QUOTE]
a no sama igrill na wozku 2 paczki brykietu pod mlody w wozku a mloda za reke obok dalam rade :p

ania to ty tak jak ja, pamietam jak obie ziemie wozilam ogorodowa wozilam w wozku a raczej pod wozkiem:-D
my anki pomyslowe jestemy:-D
madzia beda i fotki, chyba sie trzeba bedzie jakos wypicowac co by szklo w aparacie nie peklo:-D

ciasteczko no właśnie ja codziennie słyszę jaka to jestem nie ugodowa i niedopasowana we wszystkim:-D:-D może jakąś zmianę przeszłam dzięki wam:-D:-D
12 jak najbardziej pasi:tak:

PR hahaha grunt to zorganizowanie:-p;-)

zjadłam właśnie popcorn, chipsy i krakersy, jakiś napad miałam przez ten ból głowy ehhhh:baffled: aż mi niedobrze teraz z przejedzenia:sorry2:
młody już się kąpie więc zaraz pewnie z nim pójdę spać...

o jaaaaa fotki, a ja taka niefotogieniczna jestem :p
larvunia dawaj do nas :)

larvunia a ty chyba juz mialas nie zagladac maniaczko ale chyba to wszystkie tak mamy;-):-D ja tez maniaczka
martucha no kurna a ja zjadlam wlasnie 3 kostki czekolady nie dobra jestem po lapach trzeba mi dac

ciacho ziemie tez juz wozilam pod wozkiem a z mloda to na wozku kiedys kaloryfer olejowy z obi przytachalam ;p;p;p
widze ze spotkanie szykujecie kurde ale wy dajecieczadu skrobia i skrobia a tu cieplo sie zrobilo i ja za wami nie nadazam...

bylismy dzis grilla wyprobowac u babci mloda polatala jasiek pospal
a co do soboty to n ktora sie umawiacie?? bo mi by pasowalo tak o 12 bo o 14 edziemy po mloda bo chrzesni ja chca zabrac na noc do siebie ciekawe co z tego wyjdzie bop jeszcze nigdy u nich sama nie zostawala najwyzej zostawimy imj fotelik i beda ja wiezc;p hih

oj Martuchaa z checia wileeeelka wszedzie nawet i na koniec swiata.. niestety problem w kasie na paliwo :sorry2: Juz sobie z mezem powiedzielismy, ze w dlugi weekend jak on ma wolne nigdzie nei jedziemy co by pasa przycisnac z paliwem :sorry2: my na dwa auta musimy miec. Niestety...
Ale ZAPRASZAM do siebie :tak: powaznie zapraszam.

reklama
PR wstępnie na 12 jesteśmy umówione, akurat tak przed obiadem;-)
pogoda ładna także dawaj do nas, będzie super;-)

larvunia ooo to szkoda, no dokładnie te dojazdy najgorzej, może next time pomyślimy coś u ciebie:tak:

ciacho czekolada mniammmmm, ja podjadam Nikusia czekoladki od zajączka cały czas:cool2:

Do góry