reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mój wujek ma synka 2mies starszego od Kacpra i oddawali nam wszystkie ciuszki jakie mieli bo mają małe mieskanie i jak pytałam czy chcą spowrotem to nie bo oni drugiego nie planują... potem ja dawałam siostrze M troche, pooddawała wiekszośc,potem koleance to oddała 2razy tyle, i się nadrobiło ale to co mi sie bardzo podobało to odkładałam... Teraz tamtemu wujkowi jednak się drugie urodziło to też im podawałam dużo, ale wiadomo tylko to co w dobrym stanie, i wiem że wrócą...

Narożnik nam przywieźli, godzine chłopaki go wnosili bo w drzwi do pokoju się zmieścic nie chciał... Zastawili drzwi wejściowe do domu a ja z Kacpreem na dworze byłam i musieliśmy przez okno wchodzic

ide spac... teraz pewnie zajrze dopierwo we wtorek... więc całuski... dobranoc

reklama
hej laski
mam nadzieje ze juz bedzie cieplo:-), ja dzisiaj na obiad robie ogorkowa

jak mozecie edytucje swoje posty bo robi sie maly balagan

Witam się z rana, za oknem słoneczko a My jesteśmy skazani od dzisiaj siedzieć w domu :-( wiem, że nie powinnam bo to nie dziecka wina ale mam nerwa jak cholera za przeproszeniem ... :wściekła/y:
Całą noc nie spałam, oczy mam na zapałki chwila nieuwagi i zasnęła bym na siedząco ... Młody całą noc płakał, nos miał zatkany oddychać przez niego nie mógł, spał z Nami bo inaczej musiałabym siedzieć całą noc przy kojcu ... Jak już fajnie przysypiał to się wkurzał i płacz normalnie wyglądam jak jakiś postrach dzisiaj ... :-:)szok:
Więc z weekendem mogę się pożegnać i czeka nas pewnie zero wyjść .. Teraz siedzi, nos też zawalony, jakiś kaszel dziwny ma ... usz jak nie urok to sraczka ..... :-(

Dzień dobry:)
larvunia jak dziś marcelek??
PR- dziękuję też się cieszę:)
Mojemu już dwa eski napisalam i cisza nie odzywa się:(

hejka jak mnie nie ma na forum to smarujecie i dyskusja się wywiązuje że hohoho, a mi się nie chce czytać, nie mam czasu, zaraz jadę do mamy, trzeba coś robić, w domu nuda, nic się nie chce.

Lavrunia- zobacz jakieś paki na allegro, czasem coś tanio się uda wychaczyć, ja tak dla młodego kupowałam, wyszło za sztukę 3 zł i plus koszty przesyłki. Ja mam pełno ciuchów, część trzymam dla koleżanki zaraz rodzi w czerwcu, a trochę dla szwagra. A czego szukasz?

Madzia- tak to jest, może dłuższy urlop sobie skołuj :)

megi- super, że chłopak, tak jak u mnie, super sprawa z chłopakiem :)

Ostatnia edycja:
zdrowka dla dzieciaczkow, to wszystko przez ta pogode
larvunia wlasnie jak marcelek? bo podajesz mu na alergie, jest jakas poprawa?

Witajcie dziwuszki.

ale piękne słońce mnie obudziło...zaglada do okien. a mała śpi...
dała nam pospać dziś, trochę się wyspałam.
Larvunia, powiedz tylko co chcesz, to nawet jak bede w lumpku, to moge popatrzyc.takich dla maluszków jest duuuzo. albo sie może wybierzemy któregoś dnia, jednym autem? tylko trzeba dobry dzień wybrac, to się grosze wtedy zapłaci.
ja jak malej kupowalam np skarpetusie, albo niedrapki, to mnie wychodzily po 40groszy. bodziki po 60gr...no ale mowie, zalezy jaki dzien, bo jak poniedzialek, to wyjdzie po 4 zł za body, co i tak jest malo, ale zarnko do ziarnka i 150zl przy kasie haha. ja duzo rzeczy kupilam nawet z metkami, a duzo w stanie idealnym. pomysl!
ja bylam teraz we wtorek i kupilam malej jedne, za 4,60 (wrrrrrr) rózowe w paseczki, i mają i LOVE daddy ;) ale troche duze, wiec poczekaja w szafce.

wogole wkurza mnie to, ze kazdy kto przychodzi w odwiedziny przynosi jakies ubranko, zazwyczaj bodziki. a przeciez to wcale nie jet takie wygodne. na noc najwygodniejsze dla mnie są gaftaniki i spodenki. a nie czlowieku zapinaj te guziki od pajacyków o 4 w nocy...
ja moim znajomym powiedzialam, zeby nie kupowali bodów, bo mam cala szuflade, ze bardziej wole np husteczki, pampki, albo jakies kosmetyki, bo to bardzo drogie i wiecie, ze niektórzy nawet posluchali haha ;)

Larvuś a co robisz? moze wpadniesz na herbatke? dawaj, ja siedze sama!Helaton śpi...

PR - dobrze, że sobie nie rozcielaś wargi, albo luku brwiowego. Moj Dźeku otwierając drzwi w nocy, dodam, ze nie byl nabardziej trzeźwy, walnął się w luk brwiowy i normalnie mial rane, bo pod skórą tkanka pękła. o limie nie wspomnę. a szedl tylko siusiu ;)

Kroma, jaka Ty dziś narzekaczka...haha Ty leniu jeden!

future ja tez szlam tylko siusiu i jak najbardziej w stanie trzezwym;] a ten jeczmien mi puchnie i oko boli aaaaaaaaaaaaa co mam zrobic przykladalam rumainake wczoraj to jakas ropa mi dzis rano leciala boli i obrazczka tarlam.....
i co do lumkow to zgadzam sie w 100 procentach przeszlabym sie dzisiaj zobaczyc ale z latajaca Amelka to raczej ciezkie...

reklama
Do góry