reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja pooddawałam tylko te ciuszki , które nie chciałam.
Poza tym trochę ciuchów na maluszka pożyczyłam sis, ale tylko te które były neutralne, bo ona dziewuszkę ma( w sumie tylko 4 m-ce młodsza, więc teraz już prawie różnicy nie ma), trochę przyjaciółce, ale wszystko jest do zwrotu, bo może jeszcze zamarze o maleństwie.Ale wciąz kilka pudeł w piwnicy stoi, choć to już raczej "większe" rzeczy.
Ja też miałam większość ciuszków pożyczony, oddany dla młodego tak do roku czasu,więc "popchnełam" je dalej.

reklama
najbardziej szkoda jak pozyczylo sie cos super fajnego i potem to jest albo tak zniszczone albo zaginelo w akcji:dry:
moj jest dosyc punktualny zreszta ja tez,

No i po wizycie, na szczęście wszystko ok ;-) z dzidzią :-) a o to się najbardziej bałam a co się naśmiałam z lekarzem to Moje ;-) :-D nic nie mógł zobaczyć bo maluszek się odwrócił pupą i plecami do Nas i ogólnie mówiąc miał Nas gdzieś .... Próbował lekarz różnymi sposobami dojść żeby zobaczyć co tam jest ale nie udało się, ale Ja przeczuwam że będzie drugi chłopczyk ...
Najważniejsze aby było zdrowe a reszta się ułoży ...

Ja też spadam, mówię dobranoc:) Jutro mam wizytę tym razem na badanie wzroku komputerowe na 15.50 muszę sprawić sobie wreszcie okularki bo niedługo oślepnę:) papa

Mycha grunt że wsio jest dobrze a skoro odwrócone to nie wiadomo co to, ja tam wróżę dziewczynkę i trzymam za nią kciuki;)

Larvuś bo sie nie pożycza. albo dajesz, albo nie. bo z pozyczaniem tak zawsze. tak jak z książkami uuuuuuu. albo z plytami cd, dvd...masakra. polowy filmow nie mam!
a co do ciuszków, czego ci bedzie brakowało...to ciocia Ania dla MIchasi przyniesie. chociaż ja tez odkladam dla kuzynki, ale i dla Michalinki dam. tylko powiedz co trzeba ;)

halo
Mycha - ja mysle ze to dziewczynka bo jak mi sie Jasiek tez tylkiem wypiol to siuraka i tak bylo widac;p
megi- a jak tam u was? ooooo juz doczytalam suuuuper;] gratulacje kochana :)
restzy chyba nie nadrobie znow;p
nam juz odpuscilo rozwolnienie a mi sie musialo cos naoku zrobic chyba jakis jeczmien mi sie robi i boli grrrr
i na dodtatek w nocy zaliczylam bliskie spotkanie z drzwiami od kibelka brrr na szczescie lima nie ma ale glowa boli ;p szkoda bo bym mogla mowic ze M mnie bije:D:p hih

reklama
Mycha ja tez strzelam ze bedzie dziewuszka ;-) Moja tez dluuugo przeciez sie chowala a mlody od razu siusiaka wywalal ;-)

Future :*** Dam rade ;-) Mam duuuzo bodziakow i pajacykow, wiec nie jest zle. Poradze sobie, babcie pewnie tez cos kupia, mam w co ubrac, tylko wiesz sam fakt ze ktos mowi ze oddal wszystko ja sie nastawilam ze nic nie dokupuje a tu prosze...
Pewnie jak bede w g-wie to kupie pare kaftanikow i spioszkow w kolorze dziewczecym ;-) co by miec COŚ damskiego ;-) I tak jeszcze musze smoczek kupic bo nie mam i platki kosmetyczne duze, bo tylko tego mi brakuje chyba ;-) Bede z mlodym w przyszlym tyg u kontroli to podjade gdzies ;-) ale DZIEKUJE :tak: Zbieraj na drugie bejbe :-D

Ostatnia edycja:
Do góry