reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia jak bedziesz do wtoreku to bierz dzieciaki i do lili na spotkanie w sobote :tak:
Milego wypoczynku w PL :tak:

Future slonce, ale to bardziej realne mi sie wydaje to z linku, watpie czy wyjade kiedys za granice PL na wycieczke taka jak piszesz... eehhh zycie. Nigdy nie bylam... no kiedys kiedys w bylej czechoslowacji bylam na 1 dzien ;-) i w niemczech na 1 dzien w przelocie... po zakupy.

Kurde prasuje ciuszki dla mlodej, bo wypralam wczesniej i duzo rzeczy mi brakuje po Fruciu :dry: Dlaczego ludzie scieniaja kurde zanim otwarcie powiedziec, ze sie zniszczylo i wyrzucilo, to scieniaja :dry: Przeciez wiadomo ze cos sie wyda predzej czy pozniej.... Pozyczylam kolezance (kiedys przyjaciolce) ciuszki po Fruciu... wrocily po czesci a sciema poszla ze WSZYSTKO jest jak bylo, wiec nic nie dokupywalam teraz. A tu patrze 1 szt spiocha tylko :dry: Fakt od zarabania mam bodziakow, ale brakuje mi tego i owego.... eehh zycie co nie :sorry2:
To sie wyzalilam :-p

edit:
marzenko gratki za tv ;-D w koncu co nie :)
co do chorob, ja chorowalam rodzicom do 6 roku zycia... non stop. Mlody po mnie tak choruje pewnie ;(

Ostatnia edycja:
reklama
Larvunia nie dam rady niestety :no::no:
a chcialabym bardzo....
ale w sobote m daje auto do mechanika bo ma pare rzeczy do zrobienia
takze dojazdu brak :tak::tak: a bede w slubicach u tesciowej :tak:
takze lipa...
a czas mamy wyliczony wszedzie szybko szybko bo tylko 4 dni i wracamy :tak:
moze innym razem sie uda w wakacje :baffled:
a z ciuszkami lipa musisz dokupic teraz kilka nowych rzeczy pewnie dla malutkiej :tak::tak:

marzenka super ze masz juz tv :tak:a co wzielas cyfre plus czy polsat??

dobra zmykam zaraz do wanny :-)

Wróciłam laseczki i powiem Wam nowinę...wg usg i z tego co lekarz mi pokazywal mam w brzuszku 100% chłopczyka jupi:-D oby tak bylo już do końca ale bylo ladnie ulożone i widoczne jego to i owo poszczęścilo mi się :)

marzenka fajnie ze juz TV i od razu jakies kanaly beda :-)
madzia szkoda ze cie nie bedzie ale miemy nadzieje ze w wakacje jakos moze sie zgramy
megi to gratki kochana no to M oszaleje ze bedzie sysnus, buziaki

no i jeszcze na moment hihi oderwac sie nie moge :-D:-D

Megi to gratuluje synusia oby juz tak zostalo do konca :-):-):-) super !!! :tak:

ciacho no szkoda..ale moze uda mi sie w wakacje przyjechac do pl to moze bysmy cos wykombinowali :tak::tak:

dobra lece do wanny i pakowac walizki :tak::tak:

buziaki odezwe sie juz po powrocie trzymajta sie i milego spotkanka wam zycze :-):-)

Witajcie

Megi- Gratulacje! Będziesz mieć parkę, M pewnei się cieszy. Mój to normalnie skakał z radości , że będzie mieć synka, taki zakręt:sorry2:

Larvunia- trochę szkoda, że nie odzyskałaś pożyczonych rzeczy, tym gorzej , że myślałaś że masz już wszystko.

Madzia- szkoda, że nie bedziecie mogli być na spotkaniu. Miłego pobytu w Polsce,

my czekamy na M, pojechał na chwilę do pracy, potem miał jeszcze zrobić zakupy i jeszcze go nie ma.

aneteczka mój jeszcze nic nie wie, czekam aż zadzwoni lub najwcześniej dowie się rano jutro bo teraz na komórki i tak o tej porze nie mają zasięgu:/ nie mogę się doczekać co mi odpowie
dzięki kochane za gratulacje:)

a wlasnie larvunia, ja nie pozyczalam ubranek jezeli juz do dawalam tych co nie chciala a reszta zostawialam sobie,
niestety kazdy ma inne poczucie poszanowania rzeczy, ja ogolnie szanuje ale kiedys dostalam super sukienki dla starszej pozniej psozly one do kuzynki i oddala je dopiero jak mlodsza juz miala chyba z 3 lata a jej starsza 4 a sukienki byly na gora 1.5 roczne dziecko, ja sie nie upominalam ale wiecej nie ma czegos takiego jak pozycz lub daj nie ze mna te numery

reklama
megi suuuper wiadomosc ze nosisz facecika :tak::-) juupiii

ciacho no widzisz, jak pozyczalam to sie jeszcze z nia przyjaznilam... wyszlo jak wyszlo i mam nauczke :sorry2: Teraz po mlodej wszystko sprzedaje za grosze niech idzie na allegro, chociaz pare groszy bede miec ;-) No i wiecej brzdacow nie planuje ;-)

aneteczka ja jak slysze ze moj mowi ze bedzie za 30 min to robie to x2 hehehe nigdy nie byl na czas :-D

Do góry