reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

tak posiedzieli godzine i pojechali, nacieszylam sie siostrzencem zapomnialam juz jak takie maluchy niespalena roczne sa absorbujace:-D
fajna oferta tylko ciekawe czy dobre maja jedzenie Sweetdeal

reklama
madzia moi rodzice mieszkaja w gorzowie, ale my mieszkamy u nich w domu na wsi, a budujemy sie (czekamy na pozwolenia) na przeciwko. dlatego oni są u ns w prawie każdy weekend. tata ma tutaj swoich pracowników, bo ma firme leśną, i jest prawie codziennie, ale wraca na noc do mamy, tylko czasem śpi, a w weekend uciekają z gorzowa, zeby sie odstresowac, odpocząc. a mama teraz taka zakochana w helence, ze nawet jak jestesmy w gorzowie pozalatwiac jakies sprawy, to mamie wieziemy małą i poł dnia mama z nią siedzi. zakochala sie ;)

Future to tylko sie cieszyc taka babcia :-):-)
a to jej pierwsza wnuczka??...

ciacho to fajnie ze goscie pobyli,ja mam chrzesniaka roczniaka
to tez jak patrze co on wyprawia to smieszne takie maluchy haha :-D
ciagle cos gdzies wywala..rozwala haha :tak::tak:fajne takie male baczki :-)

no to mozna powiedziec ze najbardziej wyczekiwana jak jest pierwsza :-):-)
bedzie rozpieszczona na maksa :-):tak:...

larvunia gdzie sie dzis podziewasz??...

kurde jak mi sie nie chce jutro do szkoly...:no:
ide zaraz do wanny sie pomoczyc bo bylam na solarce :tak:

madzia a wiesze ze po solarce nie powinno sie brac kompieli tak do 2-3 godzin?
bo efekt bedzie taki ze opaleniza szybciej zejdzie kolezaka z licemu tak zrobila i pozniej nie bylo efektow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja będę jeden dzień to zabieg jednego dnia, z godzinę to potrwa, Olka będzie z Babcią a Arek z nami, bo druga babcia pracuje, a moja mama nie da rady z dwójką, bo ma jeszcze moją siostrę pod opieką. Chociaż ona by chciała, ale ja wolę jej nie obarczać, bo ona ma jeszcze chore kolano.

Do góry