reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam, nie wyspana, młody znowu wymiotował wieczorem, szkoda go, nie toleruje tych antybiotyków, teraz się zaciesza i bawi klockami.

Lana- ja mam takie głupawki, szczególnie jak mnie z buszu do ludzi wypuszczą, jeszcze taką mocną kawę wypiłam, gdzie ja nigdy nie piję i ze wszystkiego mi się chciało śmiać. Stwierdziłam, że muszę iść koniecznie do Kina na Zmierzch na 4 część, to muszą być efekty.
A wczoraj jeszcze byłam na kolacji, zjadłam sałatkę i wypiłam piwo i się urąbałam, dobrze że mały już spał po wszystkim, to teściowa się miała z nim wczoraj, ale zadowolona była, w sumie pierwszy raz z kimś został sam.

reklama
witam
kroma fajnie ze wieczor udany ja bylam rok temu z dzieciakami w kinie:-D i wspolczuje ze mlody wymiotuje
future a wiem o jakim zbiorniku mowisz moi rodzice maja ale teraz sluza im do czegosc innego

Hejka:) nie zdążę was poczytać, wpadłam się przywitać i idę nas dalej szykować na Komunię do koleżanki syna, po południu przyjeżdża siostra z chlopakiem jednak dziś zamiast jutro ale dobrze:) dobra to ja zmykam, milego dnia!!!

dzien dobry w niedziele :-):-)
pogoda do dupy znowu wieje...i slonce cos sie przebija ale chlodno jakos 15 st tylko...
gotuje sobie obiadek juz na jutro karkowke w sosie zebym miala gotowe jak wroce ze szkolki...:tak:
a dzis jem na miescie taki juz nasz zwyczaj niedzielny :-):-)

future wspolczuje co za chamscy ludzie wrr...

kroma fajnie ze wypad udany i ze tesciowka dala rade z arkiem masz okazje jak tesciowka chetna to czesciej musicie wychodzic z malzem :tak::tak:

jakie macie plany na dzis??...

Zycze milej niedzieli i milego dnia :happy::happy:

hehe kroma fajnie ci bylo.
pozazdroscic:)
dziewczyny to ja nie wyobrazam sobie jakbysmy tak na spotkaniu ze 2 piwka wypily jakby dzieci nie bylo;p
hehe mogloby byc ciekawie;p

hej, nie dam rady was przeczytać tyle naskrobałyście :)

lana dobrze że już w domku i że z julą lepiej:tak:

future współczucia.

kroma to miałaś udany wieczór, musicie częściej sobie takie coś organizować bo od razu widać że humor masz wyśmienity. A Aruś taki grzeczny że to zaszczyt dla teściówki z nim siedzieć:-D:-p
my do kina chodzimy 2-3 razy w miesiącu, takie uzależnienie trochę.
a na czym byliście?

uciekam na basen, póxniej mamy w planach to wesołe miasteczko, młody już był z moją mamą wczoraj i jeszcze chce;-)
miłęj niedzieli

my niedlugo bedziemy miec gosci takich niezapowiedzianych:-D ale taka pogda ze nie chce sie nigdzie wychodzic

reklama
my tez nie mielismy planow a samo sie zdecydowala za nas:-D future wspolczuje jeszcze raz tego zbiornika, a jak Heluś sie dzisiaj miewa, dala pospac?

Do góry