reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nie uwierzycie.
po pierwsze promotorka nie przyjechala na zajęcia. kur..........
60 km w dupe wsadzilam. i jeszcze w tesko wydałam 200zl wrrrrrrrrr
a po drugie nas okradli w nocy

ja pierd........................

ukradli pojemnik 3000 litrów ekologicznej oczyszczalni scieków, bo chcieliśy robić sobie przydomową oczyszczalnie, bo mamy szambo.
4 tysiace zl w dupe.

i jakieś wykaszarki husqvarna mojego taty.
a policja przyjechala popatrzyli i mowia, ze beda mieli na uwadze.

nosz to Polska wlasnie.

reklama
Future to straszne. ale nie odpuszczajcie. pokazcie ze nie tak latwo was zbyc. akurat kwota na ktora was okradli nie jest kwotą do 300zł czyli taka ktora maja gdzies. to spora kasa. lazcie i marudzcie non stop policji! tak byc nie moze.

Mycha pamietam wlasnie jak mowilas ze Wojtus przy szczepieniach sie ci nawet bardzo zanosil.
wlasnie tak sie zastnawialam kto to byl i chcialam zapytac czy to aby nie ty i jak sobie radzilas. mi poradzona wlasnie jak noworodka za nozki w dol i klapsy w pupe, badz dmuchnac mocno dziecku w buzie czy tez ukluc jakas igielka czy czyms. ehhh oby juz to nie bylo konieczne.

o mamuniu niedawno z placu zabaw wrocilam 3 godziny:eek:
future o zesz w morde, gnebic policje, nie wiem z czego byl ten zbiornik ale jak byl jakis metalowy to moze poszedl na zlom, a tam juz nie pytaja sie klienta skad ma,
przyszpilic policje niech szukaja albo samemu pojezdzic po zlomach okolicznych
lana super ze juz w domu i na pewno wszystko bedzie dobrze
lili kochana ach ci facecei nieraz to brak slow a przy ich montowaniu to powinni dolaczyc jeszcze instrukcje obslugi
wiecie co i jak tu nie wierzyc w piatek 13-tego:hmm:

ciasteczko to fakt. ja zaboboniara nie jestem ale teraz piatek 13go bedzie dla mnie naprawde dniem przezornym.

u ciebie tez cos sie wydarzylo?

kasiaF a ja mam do ciebie pytanie... czy rafał Fortuniak to Twoja rodzina? :-)

na pewno nic tak powaznego jak u ciebie, ale doznalam szoku u dentysty uslyszawszy cene za zrobienie kanalow u corki,
do tego nie bylam zadwolona z toru, i jeszcze cos tam bylo...

reklama
Do góry