reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

masakra z tymi pedofilami jaja im powinni uciac
daffi- a co ja robiloam w twoich snach;p
larvunia- do poznania sie chcemy wybrac
zaliczylam slapacer z Amelka na rowerze i Jasiem w wozku i spotkanie z Asia;]
aaa nie chwalilam sie ze Jasiek umie dawac 5 :-D

reklama
Witam w niedzielne popoludnie !!
zajadam sie frytkami znowu i dupsko rosnie haha :-)
ale pogoda ciagle pada siedzimy dzis caly dzien w domu masakra...:rofl2:

Pr szkoda ze zrezygnowaliscie z HP..mnie sie wydaje ze amelka nie jest za mala no ale jak tam uwazacie...jest duzo takich karuzel dla mniejszych dzieci..

megi jak tam bylas w fiku miku ??...fajna nazwa haha :-D

aneteczka w niezle rozmiary wchodzisz super...ja moge pomarzyc :wściekła/y:

marzenka jak tam dawid lepiej??:baffled:

larvunia co porabiacie gosci masz ??:baffled:

a gdzie nowa mamusia sie podziewa ??..przywitala sie i znikla ;-);-)

co do tych pedofili szkoda slow...:angry::angry:

Hej. Jestem,jestem. Mam problemy z okiem,więc miewiele siedzę przy kompie. Obawiam się,że bez lekarza się nie obejdzie:-(.
A z tym pedofilem,to go zatrzymali chyba na 3 miesiące. Mam nadzieję,że dłużej posiedzi:no:

Zaliczyliśmy dzisiaj(mimo chorego oka)z Frankiem prawie 3-godzinny spacer. Mieliśmy iść do Kupca,ale bałam się,że spadnie deszcz,a jeszcze nie kupiłam folii na nową furę Franka;-).

emilia- ja tez nie mam folii, Olki pożyczam, chociaż nie pasuje, a co masz z tym okiem, jakiś jęczmień, czy zapalenie spojówek?

Mam czerwone oko w środku,ropieje i boli po zewnętrznej stronie. Jeszcze rano nie jest źle,ale po południu się nasila. Zakrapiam oczy,ale obawiam się,że będzie potrzebny antybiotyk

hej my już po gofiku, młody cały mokry wyszedł, a wkurzyłam się bo na poczcie nie mam tych voucherów i musiałam normalnie płacić wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:

ze zgagą to ja nie wiem jak jest bo nie miałam, ale młody też włosów za dużo nie miał więc może dlatego..

reklama
emilia- a ty nosisz soczewki, możliwe, że tak jak ja miałam przy m-cznych, nie mogłam nosić, bo sobie podrapałam zewnętrzną warstwę i ciągle miałam ropę, a jak zmienił mi na dzienne to od razu pomogło. I krople miałam jakieś silne, ale nie pamiętam bo to było parę lat temu. Oby zeszło.

Lavrunia- podziwiam, że macie siłę na goszczenie, ja miałam gości wczoraj z 4 godziny siedzieli i już na końcu przysypiałam :)

Do góry