reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halo udalo mi sie odpalic neta w pracy;]Amelka idzie dzis i przez caly tydzien na godziny adaptacyjne do przedszkola (tylko 1,5 h) ciekawa jestem jak tam sobie poradzi;]

reklama
Witam się i Ja :tak:
Słoneczka za oknem brak, deszczyk sobie pada co jakiś czas a przyznam że troszkę brak słoneczka
ale znowu jak się pojawi to pewnie będę stękała że upały męczą, no ale ile z deszczem można wytrzymać ... :-p
Wstaliśmy po 8 młody bajki ogląda a Ja idę zaraz jakieś śniadanko przygotować i piciu bo synek już woła ... ;-)

Widzę u niektórych goście byli ... Nam przyznam weekend nieciekawie minął, nudny i w sumie mało co razem czas spędziliśmy
no ale nie będę narzekać i się rozpisywać ...

Marzenka jak tam Dawid?

A oto Nasz zakup dla maluszka .... :tak:

1794239_1_644x461_rev003.jpg Miłego dzionka życzę :tak::-)

mycha fajny wozek:-)chlopca bedziesz miec?
hmm jak dawid...narazie dobrze oglada bajki..ale nawet nie mam jak wyjsc do sklepu ..kurde no....

hej i my się meldujemy.

uciekam zaraz na miasto oddać ksiązki do biblioteki i chciałam na brwi podskoczyć do kosmetyczki:tak:

mi tam ta pogoda odpowiada, jakoś nie mam weny na upały po ostatnich:-p

reklama
mycha fajny wozek:-)chlopca bedziesz miec?
hmm jak dawid...narazie dobrze oglada bajki..ale nawet nie mam jak wyjsc do sklepu ..kurde no....

A no Marzenka chłopca chłopca ;-) z 3 facetami zwariuję w domku haha :-p

ojoj to dlugo pobyla;p

Mycha fajny wozek.. a koła jakie w nim są?

Daffi no takie jak widać, przednie są skrętne z możliwością blokady:tak: a co najważniejsze wózeczek jest lekki i fajnie się Go prowadzi ... :-) koła piankowe z łożyskami ...

Do góry