reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka.

kroma na hennie byłam, na pazurki nie chodzę bo już kasy nie mam:-p
także sama robie w domu:tak:

idę na 17.30 z kumpelkami na pogaduszki na bulwar, młody u teściówki i nie ma co robić:cool2:

reklama
Cześć Wam
widzę rozpisałyście się od rana ale nadążam:p
Niedawno wstałam małą drzemkę zaliczyliśmy z młodą, wcześniej po obiadku nas zmuliło...Zadowolona bo znów randkę z mężem miałam rano, jupi:-D ale się za sobą stęskniliśmy już niebawem 4 miesiące miną, nie przebierałam w słowach jemu dziś a co tam niech wie jaka spragniona jestem:-p:rofl2: nie no żart nie kusiłam go aż tak;-) Na pociechę zjem zaraz sobie galaretkę z owocami bo zrobiłam...
MYCHA fajniutki wózek:tak:
MARZENKA już wcześniej zauważyłam, super suwaczki;)

Martuchaa- ty to masz dobrze, też bym wybyła, ale mam dzieci na karku. A ja pazurów też nie robię u kosmetyczki, zawsze sama, ale teraz miałam okazję iść za pół darmo do koleżanki, szkoliła się.

Megi- widać, że humor ci M poprawił :)

megi jaki optymistyczny post, super sie takie czyta :-) No i niegrzeczna Ty... ladnie to tak meza tak daleko jak jest nakrecac :-p:-p:-p
kroma czesc ;-)

ja tez robie sama paznokcie,szkoda kasy na kosmetyczke :-)
megi ty nie dobra no:-Dno ale ja tez lepsza nie jestem:-)normalne ze sie teskni i wlasnie w takich momenatch sie docenia to co sie wczesniej nie docenialo....lepiej pozno niz wcale:-)

cześć Lavrunia- jak po gościach?
sprzatanie a co innego moze byc PO hehehe ;-)
ale nie bylo zle, byl nasz znajomy, przyszly chrzestny malej :tak:;-) Zajmowal sie ciagle prawie Marcelkiem, wiec mlody nam odpuscil gnebienia codziennego hehehe a jego meczyl ciaglymi pytaniami i razem grali i sie bawili ;-) Teraz powrot do szerej rzeczywistosci nastal ;-)

marzenka no witam rowniez :-)

edit:
mam ogromny problem z chrzestna.... a raczej jej brak ;\
masakra jakas... nie wiem kogo wziasc...
mialam jedna kuzynke na oku, ale nie odb tel odemnie bbuuuuuu....
ktora chetna na bycie chrzestna ;p

Ostatnia edycja:
reklama
kroma kochana jak sie jest ciagle samej to brakuje czasem takich sytuacji :-p;-) Jak ludzie sa niegrozni to mi nie przeszkadzaja ;-) a jak jeszcze gosc robi jako niania to juz wogole rewelka :-):-D
ja nie lubie tylko nieproszonych gosci, jak np moja mama lubi niespodzianke niby zrobic i nalot mi robi na weekend niezapowiedziany :confused2: Choc tfu tfu dawno nie spala u nas heheheh

Do góry