reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr u mnie też nic ciekawego.

Czekam na rodziców. Przyjeżdżają w piątek za tydzień.

A Ty Pr jak dzielisz obowiązki?

reklama
Witam:)
katgen jak firanki???

Larvunia no musze pwoiedziec ze zrobila wczoraj koopke samodzielnie... ale jest bardzo twarda i robi ja w postaci malenkich kuleczek i jest ich sporo.
czekam co dzis mi przyniesie dzien;p

Daffi, nie wiem, dzisiaj będę wieszać, bo Kamil musi te kółka dokupić i dzisiaj będziemy wieszać

A odnośnie kupek, moja Izka też takie robiła zawsze, takie bobki sarenkowe

ooo a myslalam ze moze juz wisza:)
no to sie pozniej pochwal i pokaz nam te swoje cudne firanki:)

co do koopek to julka robila taka normalna plastelinkowa... po tym zpaarciu teraz robi takie mini bobki ze jak przebieram to trzeba pilnowac latwo je pogubic;p

Katgen- a jakos sie dzielimy M wczoraj ugotowal obiad dla Amelki siebie i swojej siostry ja wieczorem dla Jasia na 2 dni;p no i jak przyszłam to zrobiłam cos na szybko dla siebie;p potem zakupy, no i wczoraj M zaserwowal pyszna kolacje mmmmm mołowina w sosie winno pieprzowym pycha;] dzis ma przebrac posciel i nastawic pranie;p musze mu cos powymyslac bo tak by tylko siedzial a co niech robi ja na urlopie i na kazdym wolnym cos robie;pDaffi- biedna Julka sie nameczy z ta kupka:(

Witam się i ja:)
Pranie nastawiłam, na zewnątrz pochmurno ale nie odstrasza mnie ta pogoda, jestem szczęśliwa:-)
Po cichutku wam powiem że w sobotę 23.07 mąż mi zrobi urodzinową niespodziankę i wróci do domku...miejmy nadzieję że nie zmienią terminu lotu bo jak na razie ta data jest aktualna. Wreszcie będziemy w komplecie, już go nigdzie więcej nie puścimy...

Megi;] ale sie ciesze;] 3 mam mocno kciuki zeby w sobote juz byl w domku;]kroma ja sie zapsialam wczoraj tylko nie pamietam czy na czwartek czy piatek hahaha skleroza;p
marzenka- ja tam bym zakleila chyba i nie zakladala na razie adidaskow jesli go boli

reklama
Do góry