reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jaką strone www? właśnie zrobiłam nową i chce zmienić całość
zaraz będę walczyć ze zmianą:-)

Aga
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CYPISKA Z OKAZJI 3 MSC

Kasia jak siedzisz w domku to może jakieś rozliczenia, jesteś księgową, albo teraz zaczyna się przepisywanie prac

Madzia daj zupy:-):-)

tak kochana ww...http://www....znalazlam u twego ola :tak::tak: chcialam go obejrzec a ma zablokowana galerie buu...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....

chcesz zupy to wpadnij hehe....

jak zrobisz stronke to pochwal sie nam oblukamy jak zrobilas :-)
:-)

reklama
Madzia to mu musisz zaproszonko wysłać na n/k:-)
na zupkę z chęcią bo mi zimno, a tak w ogóle to chce mi się jeść!!!
idę zaraz po kurczaka z rożna:-)

Kasia jak wejdziesz do Ola na n/k to tam jest adres:-)

Madzia to mu musisz zaproszonko wysłać na n/k:-)
na zupkę z chęcią bo mi zimno, a tak w ogóle to chce mi się jeść!!!
idę zaraz po kurczaka z rożna:-)

Kasia jak wejdziesz do Ola na n/k to tam jest adres:-)

nie no nie bede go zapraszac bo powie ze jakas glupia baba hehe :tak::tak::sorry2:

o kuraka bedziesz jadla mniam mniam..smacznego ja ide zupke zagrzac i zaraz z mlodym zjemy :-)
:-)

Kasia jakby co mam stronkę w opisie na gadulcu:-)
Madzia e tam się bedziesz szczypać, znacie się przecież już:-):-):-)tylko teraz nie odbierze bo jest w Gorzowie:-)

hello
ja jeszcze na chwile u mamy jestem i niedlugo ruszamy z reszta rzeczy.kurcze az sie boje ze sama tam bede(wczoraj W ze mna zerwal:-()jest tu jakas z gorzowa bo przykolegowalabym sie na jakies spacerki.....jak cos to wysle do Magdamir na priv moj nr tel bo neta nie bede miec jakis czas.chyba ze w telefonie jakos.wiec jakby tu sie jakas gorzowianka ukrywala to niech sie odezwie bo sama oszaleje chyba...

ok Beti to go zaprosze a co....

Blondi glowa do gory bedzie dobrze :tak::tak: jest tu kasia z gorzowa ma synka 7 miesiecy moze akurat sie spikniecie :tak: jak tu zajrzy to podam jej twoj numer....

ja uciekam zupke zjesc zajrze za chwilke
:tak:

reklama
Dziewczyny nie nadążam czytać za wami:szok::szok: my byliśmy na spacerku słoneczka nie ma ale jest cieplutko po południu zabieram kacpra na rolki bo mi żyć w domku nie daje

blondi :angry::angry: co za drań brak słów na takich facetów

Do góry