reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Katgen oby :tak:

a ja zaraz zbieram sie do g-wa ... musze smartfona oddac, juz sie znudzil ;-)
pozniej z dziecmi do lekarza... i czas zleci...

MILEGO DNIA ;-)

hej laski fotki superowe ;) właśnie oby częścej...

Larvunia ja jestem bez auta, ale jakbys miała ochote a obiad wpaść, po powrocie z gorzowa. dziś makaron z czosnkiem i szpinakiem...dawaj z dziecmi...jak masz ochote ;)

moja mała śi teraz, ale jakaś taka niewyraźna. zjadla rano mleczko, ale bardzo powoli, a pozniej trochę zwymiotowała. i nie wiem, czy moze gardełko nie. no ale śmiała się do mnie ano jak wariatka mała...i nie ma gorączki. a języka nie sprawdziłam. no zobaczymy. jak wstanie.

Ostatnia edycja:
Future jak u ciebie angina panuje to ja podziekuje :sorry: Z reszta mlody nadal chyrla Katgen slyszala... Boze mam nadzieje ze Izulce nic nie bedzie... no ale w sumie sie nie calowali i na dworku duzo bylismy ;-)

co do obiadu to tez podziekuje, szpinak fffuuuj :baffled::sorry: ale Tobie zycze smacznego bo wiem ze t zdrowo niby :sorry:
Ja wybywam za godzine luib dwie... jak sie obrobie i zupke zjemy, rosolek juz sie pichci ;-)

spoko, ale Dżeka ni ma ;) no ale rozumiem. ale jakbys miala ochote, to ja jestem.
wlasnie wstał moj bąbelek i robie manne. znaczy już stygnie. ale nie wprowadzam tak jak każą. dałam dwa razy mniej, i teraz juz robie normalnie ;)
a wczoraj jadła rosół z makaronem. ale makaronu mało ;) 5 makoronków wrzyciłam. ale jaka zadowolona. ehe.

dzisiaj brokuły z ziemniaczkiem. albo z dynią. musze isc zobaczyc do ogrodu jakie dynie już są ;)

witajcie

Madzia- to pochwal się pieskiem jakimiś zdjęciami. Ja też mam ochotę na jakiegoś pieska, ale jak na razie to poczekam, nie mogę własnych dzieci ogarnąć, a co dopiero pies

Future- może za szybko zjadła, czasem tak mój ma potem ulewa jak niemowlę.

Spadam obiad robić, M na diecie, w sumie ja też, muszę wymyśleć jakąś sałatkę. PA

reklama
Do góry