reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

KasiaF no ale od powietrza mokrego czy jak? Bo nie sadze zeby za suche bylo no bo ze zbyt suchego to z kad niby katar, z reszta nei znam sie...
i o co chodzi z tym chinskim ;-) to knajpa z jedzonkiem czy co??

mycha hej hej glowa do gory :tak:

ciacho czy Twoja psina gubi siersc? kurde moja caly rok mi klaczy juz mam dosc powoli...

reklama
kasia milo jest samemu pojezdzic bez proszenia:-)
i dzieki za info w sprawie chinszczyzny:-):-D
a mi dzisiaj pogoda pasuje:tak:
larvunia to jest chinski market ale nic do jedzenia itp
a co do klakow nic mi nie mow ubilabym teraz jest jeszcze gorzej bo znowu bardziej linieje
jak nie posprzatam 2 razy dziennie to mam dywan na podlodze
a odkurzam praktycznie codziennie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie moj pies denerwuje bo ta ma kojo w przedpokoju ale w nocy spi u nas, a w dzien spi na takiej pufce w
wiec nie wiem po jakego grzyba to kojo ale jak jej zabralam to raptem nie wiedziala gdzie sie polozyc:wściekła/y:
kalkow to mam pelno nawet w stopy mi sie czaem wbije

martucha super z tymi tortillkami. ja uwielbiam je, ale w ten sposob nigdy nie robilaj\m jeszcze. robimy zawsze na cieplo. ale tego musze sprobowac ;)

ej laski a co w tym sklepie chinskim i gdzie on jest?

kasia i larvunia - z tego co rozumiem, to Kasi rodzice mają wilgoć w domu. mozesz być uczulona na pleśnie. mi się zaczęło w Anglii, znaczy pogorszyło, i tez mam podejrzenia, ze to z powodu wilgoci i grzybów w powietrzu. chociaz testy mi wyszly ujemne na pleśnie ;) a co do Larvuni...hmmmm u Ciebie w domu nie ma wilgoci, bo byłoby ją czuć... ale mozesz sobie kupic ten metylan stop wilgoci co reklamują i bedziesz miala pewniość...

reklama
Do góry