Larvunia no moj lekarz wtedy powiedzial, ze nie mozna wykluczyc alergii czy astmy, ani tez nie mozna powiedziec jednoznacznie czy dziecko w tyum wieku ma to. dlatego nie wiem co ci ten lekarz moze powiedziec. a do kogo sie zapisalas? dalej do szwankowskiej?
wspólczuję Marcelkowi szczerze, bo tak musi latac po tych lekarzach, i chrla ciągle. a moze sprobowalabys go zaszczepic na grype i wtedy zadne przeziębienie się nie chwyta. no nie wiem co ci poradzic, ale nie nastawialabym sie na to, ze ktos ci powie. bo jak ci lekarz ppowie, ze nie ma alergii, to znaczy, ze akurat nie ma objawów, ale mogą sie lada chwila pojawic i co wtedy? wtedy powie, ze jest? dopoki nie zrobicie specjalistycznych testów skórnych (powyzej 4 roku zycia mozna je robic) to sie nie dowiesz.
co do Twojego meza, to troche rozumiem, nie chce malemu pchac leków, poki nie pomagaja, ale z drugiej strony, trochę trzeba poczekac zanim zaczną działac.
kroma - dzięki, no w tamtym roku i dwa lata temu tez tam pracowałam, ale nie mialam angielskiego, i bylo mniej dzieci. no zobaczymy, dobre i to. kokosów nie ma, ale ciesze sie. bedzie na zusy i jeszcze zostanie. i moze w coś się zainwestuje w końcu i sie biznnes zacznie kręcić.
larvuś a jak pluszaki? robią się??
ciacho masz racje co do wszystkiego ;***