reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczynki !!
u nas goraco normalnie chyba lato wrocilo :-D
zaraz lece po szymka,piesek ok narazie nie rozrabia dzis mial probe i byl sam w domu 5 godz przyszlam to spal sobie na wycieraczce kolo drzwi wyjsciowych zdziwilam sie bo nic nie narozrabial :no: nigdzie nie nasikal w lazience na macie byla kupa haha :tak:
oby tak dalej...

Future gratuluje ci pracy fajnie ze cos znalezli dodatkowego wiecej kaski bedzie :-)
Larvunia jak tam twoje dziela ? masz cos nowego ? :confused:

Anna witaj jestem magda :-) tez mieszkalam w mczu i tam sie urodzilam ale teraz od 1,5 roku mieszkamy w Niemczech :-) mam nadzieje ze teraz twoja ciaza bedzie przebiegala dobrze :tak:

ciacho czemu masz humor do bani?..co sie dzieje?..

Pr dobra jestes z tym kolankiem hehe nie ladnie ;-) a pan chociaz jakis przystojny?;-)

megi jak maluszek? tesciowa juz pojechala?

Dobra uciekam pozdrawiam i zmykam po mlodego :-)

reklama
madzia nie mam czasu ostatnio za duzo w g-wie czasu spedzam, rano mloda absorbujaca jest strasznie nie ulezy sama musi na kolanach albo lazic z nai trzeba... nie wiem kto ja tego nauczyl :-p Ja mam wolne jak zasnie... ale kurde czasami to juz mi sie nic niechce po tej 20.00 :baffled: Z reszta materialu juz nie mam, kawalek zostalo mi... i kminie co z nimzrobic :rofl2: macie pomysly ?? ;-)

ktora pojdzie mi po synka?? :happy:

Cześć dziewuszki;-)
Wreszcie mam chwilę, teściowa pojechała uff wreszcie czuję się swobodnie we własnym domu jupi:-D Niby dobrze bardzo dużo pomogła przez te 6 dni ale tak mi pomogła w sprzątaniu itd że odnaleźć nic nie mogę, porządki wg własnego gustu hmmm....zabawki Zuzi w większości pozbyta bo że niby się nie bawi, ona połowę rzeczy by nam się pozbyła z domu. Stwierdziliśmy z moim że na dłuższą metę byśmy zwariowali i prawda:tak: No ale z drugiej strony podziękowałam no bo troszkę odsapłam np od obiadów gotowania, porządków. Teraz znów na mnie spoczną te obowiązki.
Madzia- Pawełek ma się dobrze, łakomczuch straszny, nie starcza mu to co daję z obu cyców więc i z butli wypija jeszcze ok 40-50ml a jak nie dam to się zwyczajnie denerwuje i płacze. Pediatra i położna jak były i go zbadały to zdrów chłopak więc odpukać tylko i oby tak dalej:tak: W nocy ze wstawaniem różnie ale średnio co 2-3 godz. Dziś przespał pierwszą noc bite 6 godzin od ostatniego karmienia, zobaczymy jak dalej.

Aniu witaj, ja też Ania i też z M-cza:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie chce któraś dla córeczki bucików?
Rozmiar 26 używane, stan B.Dobry, właściwie bez śladów użytkowania

20701.jpg

20702.jpg

20703.jpg

Future w tamtym roku nie mieli angielskiego, on jest znowu w maluszkach bo z drugiej polowy roku jest a klas za malo i z maluchami wyladowal, ale ja sie ciesze bo sa jego najlepsi koledzy z nim :-) i nie ma tego radzia co to dzieci bil i moj przez niego niechcial do przedszkola chodzic.
Nie pamietam czy na angielski zapisywalam.... zapisz jak mozesz. Ja chce by chodzil.
No i widzialam na tablicy dwie ceny rytmiki... ktora wlasciwa? nie zczailam o co lotto w tych cenach. I za angielski ile? I w jakich godzinach to wszystko kobito bo janic nie wiem, jak moj odprowadza mlodego to o nic sie nie pyta a ja jak wracam po niego to nie ma juz jego pani ani dyrki. No i z reszta ostatnio nie bywal wiec nic nie wiem :rofl2:

megi czesc kochana
Katgen fajne butki :tak:

rytmika 12, angieslki 15. jak dziecko chodzi na to i na to, to 25zł.
od 13.00 do 13.30, albo od 13.30 do 14. zalezy jaka grupa. jeszcze nie ustalono, ale ty odbierasz malego kolo 14, wiec spoko loozik. ciesze sie. ciekawe czy bedzie u mnie rozrabial, przeciaz ja już awansowąłam na ciocie haha.

reklama
Do góry