Hej dziewczynki !!
u nas goraco normalnie chyba lato wrocilo
zaraz lece po szymka,piesek ok narazie nie rozrabia dzis mial probe i byl sam w domu 5 godz przyszlam to spal sobie na wycieraczce kolo drzwi wyjsciowych zdziwilam sie bo nic nie narozrabial
nigdzie nie nasikal w lazience na macie byla kupa haha 
oby tak dalej...
Future gratuluje ci pracy fajnie ze cos znalezli dodatkowego wiecej kaski bedzie :-)
Larvunia jak tam twoje dziela ? masz cos nowego ?
Anna witaj jestem magda :-) tez mieszkalam w mczu i tam sie urodzilam ale teraz od 1,5 roku mieszkamy w Niemczech :-) mam nadzieje ze teraz twoja ciaza bedzie przebiegala dobrze
ciacho czemu masz humor do bani?..co sie dzieje?..
Pr dobra jestes z tym kolankiem hehe nie ladnie ;-) a pan chociaz jakis przystojny?;-)
megi jak maluszek? tesciowa juz pojechala?
Dobra uciekam pozdrawiam i zmykam po mlodego :-)
u nas goraco normalnie chyba lato wrocilo

zaraz lece po szymka,piesek ok narazie nie rozrabia dzis mial probe i byl sam w domu 5 godz przyszlam to spal sobie na wycieraczce kolo drzwi wyjsciowych zdziwilam sie bo nic nie narozrabial

oby tak dalej...
Future gratuluje ci pracy fajnie ze cos znalezli dodatkowego wiecej kaski bedzie :-)
Larvunia jak tam twoje dziela ? masz cos nowego ?

Anna witaj jestem magda :-) tez mieszkalam w mczu i tam sie urodzilam ale teraz od 1,5 roku mieszkamy w Niemczech :-) mam nadzieje ze teraz twoja ciaza bedzie przebiegala dobrze

ciacho czemu masz humor do bani?..co sie dzieje?..
Pr dobra jestes z tym kolankiem hehe nie ladnie ;-) a pan chociaz jakis przystojny?;-)
megi jak maluszek? tesciowa juz pojechala?
Dobra uciekam pozdrawiam i zmykam po mlodego :-)