reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć wszystkim
Nocka całkiem spokojna, Pawełek budził się ok 24 i potem krótko po 4 nad ranem więc w miarę pospałam, dziś lekko marudny jest ale to przez ten katarek, taki rozdrażniony biedny. Teraz próbuje usnąć bo smok lata w buzi:tak: Wczoraj mój mąż zlądował do domu o 23.30 obudził mnie dzwoniąc do domofonu, na szczęście nie był pijany w sztok:-D było można z nim pogadać:tak: ja za to wygarnęłam mu co nieco, zła byłam że koleżanka musiała mnie na izbę przyjęć z małym zawieźć a on był w tym czasie na imprezce powitalnej dla żołnierzy:baffled: poza tym wyżaliłam się że nie wychodzę nigdzie tylko wciąż z tymi dziećmi:-( dziś potulny jak baranek był, może przemyśli że pierw jest rodzina a potem kumple. na jego szczęście dzwonił i pytał jak z Pawełkiem na tyle dobrego było go stać...

Madzia przykre co piszesz:(....trzymam kciuki żeby jeszcze dobrze z nim było, ale jeśli ma już odejść to niech nie cierpi lepiej...tak mojej ś.p babci też życzyli

Ostatnia edycja:
Dzien dobry !!
zrobilam juz z rana zakupy,teraz kawka
na obiad dzis ryz z sosem smietanowym i piersia z kurczaka
pozniej mama wpadnie bo musi do babci zadzwonic a ona nie ma jeszcze tel.domowego a z komorki to kasa leci szybko...
wiem od mamy ze dziadek juz majaczy,cos belkocze pod nosem wogole dziwnie sie zachowuje,pozegnal sie z moim bratem juz
frown.gif
lekarze daja mu tydzien zycia..
frown.gif
zalatwia sie tez pod siebie ech czyli widac ze to juz koncowka,smutno mi jak cholera juz mam lzy w oczach nie moge pisac...

a tak to dzis mam na 15 logopede a na 17:30 laternenfest w przedszkolu
bedziemy chodzic po dworze z takimi latarniami i dzieci spiewaja piosenki maja to co roku o tej porze
smile.gif

Mycha a robicie w domu imprezke? to przeprowadzajcie sie do Gorzowa
:-D
smutne z tym chlopakiem straszne ze mlodzi ludzie gina..:-(

Megi jak Pawelek dzis lepiej? mezus wrocil z imprezki??...

Milego dnia bede zagladac :tak:

Madzia w domu robimy kawkę ciasto i tyle, żadnej takiej imprezy nie będzie ani na pewno alkoholu - to jest dla dziecka a nie dla gości żeby się napili czy coś.... Z chęcią bym się wyprowadziła do Gorzowa z dala od tego wszystkiego...

dzien dobry
larvunia pisala wczoraj ze jakby jej rano tu nie bylo to bedzie u lekarza albo w szpitalu z Misia, miala wieczorem bardzo wysoka goraczke ponad 39 stop:-(
mam nadzieje ze z mala jest ok

Oby Misi nic nie było, szkoda że Larvunia nie daje nic znać ale wiadomo że nie w głowie jej teraz pisanie tylko zdrowie córeczki najważniejsze, ciasteczko jak będziesz coś wiedzieć to daj znać... :tak:

Katgen fajnie było Was spotkać :tak: tyklo szkoda, że tak krótko a tak w ogóle co robiłyście w szpitalu bo Ja byłam w odwiedzinach u taty...

hej nie nadrobie was
jakos czasu mi brakuje na wszystko.. dzis po pracy lece do dentysty, jutro 2 godiznki jazdy w sobote do pracy i czas zapitala niewidomo kiedy no ale moze dzis uda mi sie wyrwac na basen jak M zostanie z dzieciakami....

no hej. Frucia też nie było w przedszkolu, może to on zachorował? nie wiadomo. Samochodu nie było pod domem, wiec ich ni ma.

a moj wlasnie dzwonil, ze nie ma lewarka w samochodzie, a zlapal gume i musial szukac gdzies od ludzi, i spóżńi się do drugiej pracy i jest wstrząsnięty i zmieszany (czyt. wkur.....).

moja mała zasnela na dworze o 12, i nadal spi. przykryłam ją tylko nieco mocniej, bo rączki zimne, ale nosek ciepły, więc jest ok. niech spi bąbelek. widać, ze wraca do zdrowia, już je więcej, nie kaszle już, i ladniej odducha. a w przedszkolu normalnie pomór. dziewczyny sie dzisiaj smialy, ze są bezrobotne. 80%dzieci nie ma. dziś mialam z maluchów i sredniaków razem 7osób. a powinnam miec około 50 ;)))) fajne takie zajęcia haha.

ide cytrynke sobie wycisnąć z syropem klonowym wypic, bo normalnie gadać już nie mogę tak mnie drapie w gardle.
;***

wiem ze podejrzewali u Misi 3-dniowke ale na wszelki wypadek dodatkowo kazali zrobic badanie moczu i nic wiecej nie wiem
pewnie larvunia pozniej cos napisze o ile bedzie miec czas

My wrocilismy niedawno od logopedy
i za 15 minut idziemy do przedszkola,wrr nie chce mi sie bo zmarzlam jak wracalam ...
a tu jeszcze trzeba pospacerowac z dziecmi ech...
A larvunia w domu z mala czy w szpitalu?

no nic uciekam...

hej, pisała mi larvunia, ze mała ma gorączke dalej, ze to trzydniowka, ze pije cyca i zipie ;) ze siuski badali.
moja padła. normalnie jakaś oslabiona jeszcze. 3 raz dzis spi... a zdarzało się, ze wogole nie chiala w ciagu dnia. no niech spi.

reklama
Hejka

LARVUNIU utul Misie od nas... Maleństwo kochane niech szybciutko do zdrowia wraca
FUTURE najlepiej choróbsko przespac wiec niech spi :tak:
MADZIA fajna sprawa z tymi latarniami... Wogóle jak pamiętam to moja kuzynka co chwile miała jakieś takie fajne imprezy. Współczuje sytuacji z dziadkiem, pamiętam jak mój dziadek majaczył i jak w agonie zapadał...:-(Nigdy tego nie zapomne
MYCHA smutne co piszesz o znajomym... Przeprowadzaj się do GW:tak:...

I to tyle miłego weekendu długiego... Ja tylko jutro wolne :(

Do góry