reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laseczki. w koncu się wyspałam, ale dalej smaram.

marzenka my wlasnie mamy teraz kolor wrzos, na 3 scianach, a na jednej, najwiekszej, śliwka węgierka.

a teraz kupiłam tapete, w paski, i będzie więcej grafitu. nie wiem, czy bedzi eladna. jak nie, to bede zdierac haha.
ale skusilam sie na tapete na 1 lub dwie sciany, po u Hesi mamy tą jedną scianę z tapetą gdzie jest łóżeczko, i powiem wam, ze poprostu jest taka przyjemna w dotyku sciana, nie wieje zimnem, a wiecie jak to na wsi. wszedzie wieje haha.

to od kilku lat taka moda, ze sie zaczęło malowac sciany, kiedys tylko tapety. i powiem wam, ze teraz tapety wracają do łaski, robią nprawdę piękne tapety, a ja już mam dosc scian, co się je dotknie i zostają slady. ;)

reklama
Witam jak zwykle ostatnia pewnie:) Ja tak nie umiem od razu na kompa wchodzić jak tylko oczy otworzę, poleżałam sobie dziś do przed 9 a co tam...m na służbie jutro schodzi i jedziemy, muszę jeszcze dziś dopakować resztę rzeczy i wsio. Pogodę zapowiadają słoneczną niby więc mimo zimna to nie będzie aż tak strasznie myślę...
madziarena my jedziemy do Karpacza....:tak: od niedzieli do piątku:-)

witam dopiero mam chwile:confused: zrobilam tort ale trafialo mnie bo nie wychodzilo ale wyszlo:tak: pozniej biegem kompa z naprawy odbieralam, no i w drodze powrotnej tak mi sie w aucie niedobrze zrobila ze myslalam ze zwymiotuje, ledwo zawleklam sie na gore do domu tak mi cukier spad, pol godziny dochodzilam do siebie
no porazka
megi milego wypadu w gory:-) larvunia to jest jedyny minus malowanych scian ze zostaje plamy na nich po wszystkim, ale zawsze mam w piwnicy farbe takze pol godzinki i zawsze jedna sciane odswierzona, ostatnio M jedna wymalowal i juz oki, a z tapeta juz tak nie zrobisz

zapraszam na pizze i ciasto czekoladowe :rofl2:
mężulo zrobil i wlasnie co pojechal do pracy...
znowu z dziecmi sama... i to z chorymi dziecmi, nawet nie ma jak wyjsc na spacer :dry:
a tak wogole to spoko loko :-D najwazniejsze ze mam pizze i cole mjami majmi :-D

ja wczoraj kupilam pepsi, juz dawno nie pilam
pizza mniam lubie :-) heh moze po niedzieli zrobie na obiad bo jutro chyba do rodzicow pojade z dzieciakami ale to chyba moze ...
a mi dopiero przeszlo, dopiero teraz czuje sie ok,

reklama
larvunia- misia dalej na cycku? i nie szkodzi jej cola czekolada ani pizza?
ciacho- zaraz lece ma po mnie przyjechac;p nie to jeszcze nie ostatnia bodajrze 27 albo 28 a co zewnetrzny po ostaniej? za szybko sie zapisalam?

Do góry