reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no dzien dobry wieczornie. się zwróciłam ;)))

bylo cudnie, spotkalismy się po latach, pobalowalismy troche...eh...wspomnienia...

ale najcudowniejsza rzecz mnie spotkała.......spotkałam moją dyrygentke od chóru, i 10 grudnia mają jubileusz, i zaprosiła mnie do zaśpiewania z nimi. no jestem wniebowzięta... nie sądziłam, że jeszcze kiedyś znimi zaśpiewam. tak wiec jade za 3 tygonie znów ;)

oprocz tego, to nocke mam nieprzzespaną, promile we krwi, ale bylo suuuuper ;)

wlasnie sobie siedze w nowo wymalowanym pokoju na nowym narozniku:-D:-Dprzez weekend robimy se przerwe bo czuje ze jestem zmeczona...caly tydzien spedzilam na malowaniu normalnie juz dosc....w tygodniu zaczniemy sypialnie i korytarz nam tylko zostanie:-Dmyslalam ze dluzej bedzie nam szlo...ale wychodzi na to ze jak dobrze pojdzie to na poczatku grudnia bede miala koniec remontu:-)o ile koles od kuchni nie bedzie zawalal..mam nadzieje ze od poniedzialku zacznie ze sie wykuruje przed weekend i bedzie jak nowo narodzony...troche bym sie wkurzyla gdybym musiala kogos innego szukac
megi w cukierni to chyba na poczatku dziennym jest...wiec niepowinnas sie krepowac:tak:
bylam dzis w koncu zmniejszyc obraczke:-)w koncu nie musze sie bac ze zaraz ja zgubie
doczytalam ze szykuje sie rodzinny wypad w gory:-)megi i mycha zaszalejcie bo wam sie to nalezy:-)
lece poczytac bajki na dobranoc malemu

future to szczesliwa jestes ze hej:-) milo tak pobalowac:tak:
marzenka czyli nie jest tak zle jak na poczatku grudnia moze bedzie juz po:-) wstaw na tajny zdjecia naroznika i scian bom ciekawa jak wyszlo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o wrocilas Future ;-)
wlasnie co Miszalin uspilam, obudzila sie mi i schafcila sama flegma :baffled:
dobrej nocy wpadlam zyczyc tak wogole.,..
ide myc podloge w kuchni i spac ;-)

Witam kobietki ... padam na twarz ... właśnie skończyłam sprzątać domek - dwa pokoje juz mamy gotowe ale musialam chatke na błysk wysprzątać bo jutro będę miała gości i wstyd mi byłoby ich do takiego syfu wpuścić. Od poniedzialku dalej walczymy z remontem. A jutro pobudka o 6:00 na 8 do szkoly wrrr a potem IMPREZKA :) =>> zabawa przedszkolna, idzie od nas 12 par w tym MYYY i Mojego M koledzy z pracy :) będzie fajnie <chyba> ... bo wychodzi na to, że w niedzielę na 11:40 będę musiała jechać do szkoły bo jakiś tam sprawdzian ma być wrrrr ... głupio tak i chyba oleje te zajęcia :))
Mycha, Megi --- suuupppeerrrr sie wyszalejecie, pogadacie = a gdzie jedziecie w te góry ?
Marzenka - dawaj foty an tajny obookamy narożniczek i ściany :) ... ja niestety na razie lipa ze zdjęciami bo aparat nam siadł - lampa poszła i już chyba tego nie naprawiają :( a i gwarancja sie skończyła :)
Future- super wrócić do dawnych czasów no nie ? Pewnie cudnie wam wyjdzie
ja perdykam hehe cofnelo mnie jakos do lipca a ja czytam i sie zastanawiam o co Kaman :/// hehehe
Miłego dnia ... już zaraz 19 listopad ;)) do usłyszenia kochane :****

dzien dobry
wstawie jak bedzie wszytstko gotowe :-)
madziarena milej imprezki:-)
future jak robisz sypialnie?bo ja wlasnie sie zastanawiam i niewiem jaki..mam sloneczna i chce jasniejsza bo teraz mam czerwona..myslalam nad wrzosem ale moj nie chce:baffled:
larvunia jak tam nocka minela?

reklama
Witam kawkowo:)
JA dzisiaj nie wiem co ze soba zrobic, echac z malym do mamy, czy zoac w domu i isc do fikolandu ze znajomymi czy zawiezc malego do mamy i pojechac pisac prace....tylko mama sama nie bedzie chciala sie malym zajac tym razem..wrrr. a jeszcze musze jechac do mojego zespolu pod miedzychod teksty zawiezc nowej dziewczynie bo im podziekowalam poki co ze wzgl na ta ciaze. a niewyobrazam sobie spiewac w takim tempie calego sylwestra i karnawalu.z mlodym do 8 miesiaca ciazy jezdzilam na wesela ale tu jest takie tempo ze musialam podziekowac im:/
Future super ze impreza sie udala.tez chcialabym sieoderwac ttroxche od domu bo ciagle tu siedze
Widze ze dziewczyny sie remontuja. u mnie znowu tez malutkie przemeblowanie. pralka poszla do kuchni:p zeby zrobixc miejsce umywalce w lazience bo nie mamy:/a lodowka poszla w cholere bo przyszla nowa.niby\wydaje sie ze wystarczy tylko to przestawic ale robory z podlaczeniem pralki w kuchni bylo od ch....
ide sie sniadankowac i myslec co z tym dzisiejszym dniem . chyba jakas deprecha ciazowa mnie lapie powoli.
zdrowka dla chorych i leceeeeeeeeeeee

Do góry