reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heh u mnie mloda zje 1 na 2 dni czesciej od niej mlody wciaga serki....
Ja tez bym, poszla gdzies do kolezanki hih ale tak jak mowisz czasu niet... milej kawki i pogawedki;]

reklama
Witajcie
siadlam sobie wlasnie na spokojnie,bo z rana bylam na miescie,
:-)

dzis u nas cieplutko 10 st fajnie.
:tak:
Na 16 jade do restauracji omowic menu i zobaczyc wsio
A dzis o 19 zawozimy Hanie do szkoly dzis maja spanie w szkole hehe
smile.gif

i jutro po 8 odbior dzieci,musze jeszcze jajka ugotowac dla niej bo kazdy cos przynosi na jutrzejsze sniadanie
smile.gif

ciacho udanych ploteczek

Pr fajnie ze dzieciaczki maja sie lepiej
:-)

Kasia jak tam Izulka ??
:baffled:

to na tyle uciekam bo za godz znow wychodze a trzeba naczynia pomyc po obiedzie.:tak:

Dzięki, Izka lepiej. Ale marudna strasznie. No nie ma się co dziwić. Na łeb ja już dostaję w domu a co dopiero ona.
Ale fajnie, że Hania śpi w szkole, niezłe przeżycie.

Milego popołudnia dla wszystkich!

Kurde jakie te dni są długie.

Bajka, przerwa, malowanie, bajka, przerwa, rysowanie, bajka przerwa wycinanie, tańczenie, śpiewanie, czytanie a dopiero 16.

Powietrza mi normalnie brak.

Idę w chińczyka na kurniku pograć.

Cześć Wam :tak:
My dzisiaj jak jakoś koło 10.30 wyruszyliśmy to po 15 jakoś byliśmy w domu, nogi Mi w tyłek normalnie wchodzą :tak: a spanie Mnie tak muli że szok :szok: nic Mi się nie chce... Jutro już do domku, w drodze powrotnej jeszcze co nieco zaliczymy a potem prosto do domku... :tak:

Nic Mi się pisać nie chce , jakoś weny brak...

Zdrówka dla chorych!! buźki

Hejka
Larvinia-u mnie najczesciej wyglada to tak katar omija nos, wszystko scieka mi po gardle ,mam wtedy bolace grdlo i mokry kaszel.
Musze mocno ze tak sie wyraze smarknac zeby cos z nosa wylecialo

Madzia-ale dzieciaki musze miec radoche spiac w szkole.
Cicho to bedziesz chrumnkac po nabile co?Jak dobrze pamietam masz alergie
Future -co tam u Was jak Helcia?
Ktgen-buziaki dla Izy ,ja wczoraj zrobilam malej mse solna zabarwilam na zielono barwnikem sporzywczm i mialam chociaz 2h spokoju :-D:-Da kolejne 2 malowala farbami dzis gra na Cbeebies nie mam sily

reklama
wlasnie do domu zawitalam super pogawedka:-)
befatka dokladnei chrumkam po nabiale ale zamilowanie do niego silniejsze:sorry::-D
madzia a to super hania ma

Do góry