reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja teraz daje troche kaszki nestle do mleka na noc ale i tak to niewiele daje. około pólnocy pobudka, później o 4 i o 6

reklama
No to ja to chyba szczęście miałam jak pamiętam po 3 miesiącu dawałam jej bebiko o 22 i do 5 potrafila wytrzymać nie budząc się do jedzenia, to ja raczej wstawałam patrząc czy śpi i czy oddycha:-D:-D:-D do spania to anioł był i tak do dziś tylko od urodzenia przez ok 2-3 miesięcy miałam pobudki co 2 lub co 3 godz. przetrwałam to choć czasami to byłam naprawdę wycieńczona:-:)szok: jak sobie przypomnę...:dry::no:

zabralam sie wlasnie za paznokietki:-)
no wlasnie ja chcialabym sprawdzic jaka by byla jego reakcja,ale kurcze mam stracha a zdrugiej strony przeciez te mleczko jest dla malych dzieci specjalnie z mysla o nich wiec co mogloby sie stac.a obiadek to mi pyszny wyszedl,kupilam z knorra ten sos do miezerii na probe i pycha:-) pycha pycha.jutro mam zamiar zrobic te kotlety jajeczne ale niewiem czy znajde czas bo od rana chcialabym isc do miasta,a moj zawsze w piatki wczesniej jest wdomku.hehe zony zolnierzy wiedza o co chodzi,kurde ale ja jeszcze nie zona!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

hej
witam wieczorowo..
popisze po 20.00 zaraz ide Bąbelka kapac, teraz baje oglada...

w sobote i niedziele mnie nie bedzie, wiec jutro musze sie wypisac na te dwa dni :tak::-D a od poniedzialku kochane bede tylko wieczorkami... narazie sie niczym nie chwale, przyjdzie czas to opowiem Wam o czyms ;-)
a z mezulkiem... ehm...zachowujemy sie jakby zadymy nie bylo :baffled: dziwnie tak... malo wogole rozmawiamy... zobaczymy jak bedzie jak wroci z pracy :sorry2:

poczytam teraz troche co u Was :cool2:

Larvunia czy moglabyś zdradzić gdzie zrobiłaś sobie ten suwaczek z imieniem synka?? ja bym chcial imię mojej niuni zrobić o ile dasz mi namiar jak to się robi jeśli chcesz... byłabym wdzięczna:-)

to bardzo proste... kliknij w imie mojego synka... otworzy ci sie stronka zagraniczna... tam wybierasz rodzaj czcionki, kolor, zatwierdzasz i kod kopiujesz i wklejasz w podpisie ... :-)

reklama
Do góry