reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobra dziewczyny ja uciekam narazie bo muszę obiad nastawić, odezwe się wieczorkiem, pa :-);-)

No i ze mną podobnie było jak dotykałam brzuszek mojej kuzynki to nie długo potem okazało się że jestem w ciąży:tak::-D

Marzenka- wierzę ci że można się popłakać ze szczęścia gdy twój maluszek się uśmiecha do ciebie, sama nie raz się pobeczalam ze szczęścia widząc jak Zuzka puszczała swoje piękne uśmieszki w moją stronę to takie wspaniałe uczucie, nie jedna rzecz Cię jeszcze uszczęśliwi zobaczysz:tak: dobra zmykam.

Ostatnia edycja:
reklama
Sama pamiętam swój ślub jakby to wczoraj było a tu już stuknie 3 latka:tak::-D

A te TEMPLEWO to nie wiedzialam gdzie jest bo dopiero co tu 2 miechy mieszkam, dopiero co miasto poznaje:tak: ale może kiedyś się z kimś zabiorę do Ciebie Natalka bo auta narazie nie mamy

Natalka- dzięki za szczegółowy opis dojazdu do Ciebie i Jezyka :-)

Ja w Templewie mieszkam od listopada zeszłego roku. Więc prawdę powiedziawszy to też jeszcze zbyt dobrze nie znam Międzyrzecza. Wolę Świebodzin:-).
A co do rocznic to ja na swoją będę musiała poczekać do października.
Mykam na imprezkę urodzinową do chrześnicy Mężulka:tak:.

Megi17 polecam się na przyszłość;-);-).

witam nową mamę

madziarena ja od października idę robiś magisterkę właśnie z Edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej więc myślę że jakby co to pomożesz?;-):-D

befatka a tam daleko trzy piosenki i jesteś u mnie:tak::tak:

marzenka też pamiętam pierwszy uśmiech kacperka a teraz Cyprianka oj słodkie są te uśmiechy naszych maluchów

Pamiętam jak Piotrek musiał dorabiać w Tesco i nie wspominam tego dobrze nie lubiłam jak tam jeździł i zresztą on sam narzekał, na szczęście teraz dorabia sobie gdzie indziej, bo po służbie ma 3 dni wolnego więc dodatkowa kaska się przyda

katgen dobrze że Izuni nic poważnego nie jest. a hemoglobiną aż tak się nie przejmuj w najgorszym razie dostaniecie jakiś syropek z żelazem.

Kacperek wrócił zadowolony z wycieczki:-):-) i zaraz idziemy na dwór robić obiad, grilla dziś mamy.

zmykam papa

Ja również pamiętam swój ślub i stwierdzam że jest to cudowne przeżycie jeden wieczór w roku jesteś królową wszyscy chcą tańczyć tylko z Tobą wirujesz w tej b iałej sukni och rozmarzyłam się jakby to byo wczoraj a w październiku będzie już 5 lat.

natalka miłej zabawy:tak::tak:

Ślub? Ja 21 czerwca mam pierwszą rocznicę:)
Wybieramy się w jakąś podróż z tej okazji.
Izka mi dzisiaj zrobiła juz chyba z 5 kupek;( małych ale boje sie ze to biegunka

dawidek dopiero zasnal oh juz myslalam ze do wieczora bede sie z nim meczyc,kurcze na nic nie mam czasu a juz na pomalowanie paznokci to moge zapomniec.wlasnie wcinam lody o smaku karmelowym
rany budzi sie:wściekła/y:

tak wogule to sie zastanawiam ciagle nad tym czy nie dac mu tego kleiku,kurde tak mnie korci ale boje sie ze mu zaszkodze.natalka mi dzis przywiozla te mleko nan2 z dodatkiem kleiku ryzowego bo ona juz go nie daje swojemu nawet nie rozpoczete jeszcze :-),i tak se mysle ze moglabym sprobowac choc troszeczke dorzucic do mleczka nawet nie pol miarki,moze by mi wiecej przesypial w nocy,oczywiscie chodzi mi o to by tylko na noc podawac dawidkowi;-)
dawidek w ciagu 40 min wypil mi 210ml mleka,no to chyba z duzo jak na takie malego brzdaca

Marzenka mi to nic nie dało. Tzn, Izulka nie spala dluzej po tym.....
Tez sie łudziłam....:confused:

reklama
Hej, weszlam sprawdzić co nabazgrałyście, Katgen- to ty także czerwcowa mężatka, fajnie:-D
Marzenka- ja to karmiłam piersią tylko do końca drugiego miesiąca, potem pokarmu już nie miałam i przeszłam na Bebiko1 a kleik to wprowadziłam zaraz po 4 miesiącu, bo bałam się wcześniej:no:

Do góry