reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej hej madzia :-D
super ze do nas dolaczylas :-D
mam nadzieje ze wkrecisz sie tak samo jak ja hehe,tako wogule mamusie to nasi mezczyzni pracuja razem w wojsku:-)
my juz wrocilismy ze spacerku,bylam jeszcze na zakupkach u nas w osiedlowym sklepie,kurde tachac torbe zakupow i gondole to jest MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale dalam rade.jakos tak zmarzlam:szok:
dawidek spi jeszcze wiec sobie wgondolce przy balkonie lezy niech sie wietrzy i hartuje:nerd:
ehh jaka mnie mila niespodzianka dzis spotkala:-)
ktos mi tu za klamke od drzwi szarpie,juz myslalam ze ktos sie wlamuje atu moj kochany:-)a potem to juz nie zdradze co sie dzialo:-D
a potem znow ktos za pol godz mi sie dobija:-)patrze przez judasza a to moja nati (przyjaciolka):-)niezapowiedziana wizyta:-)kolejna porcja ciuszkow dla malego:-)
dobra ide obiad przygotowac:-)
kasia fajnie ze malej nic powaznego nie jest.ja tez mam eurespal dla malego,mialas go juz dla malej kiedys?
Ania ja tez lubie do lidl chodzic:baffled:wlasnie sie musze wybrac ale to mzoe jutro duzo promocji jest,i do netto tez,ale kurde niechce mi sie tachac tych zakupow,najwyzej podrzuce tesciowej a moj odbierze........
dobra mykam zrobic ten obiad bo jak zwykle znow sie wciagam..........
buziole
a tak woguel to pozdrawiam was dziewczynki bardzo serdecznie,ehh nastepne spotkanko musi byc i to koniecznie :)

reklama
:-D
Witaj na forum madziarena mam nadzieję tak jak inne dziewczyny, że ci się tutaj spodoba i wkręcisz się na maxa:-)

Ja właśnie wrociłam z miasta, byłam w Lidelku zobaczyć co jest ciekawego, jeszcze muszę zawitać do Interka bo tam nie bylam ale z czasem oblecę wszystkie sklepy hehe:tak::-D

Apropo dziewczyny a powiedzcie mi gdzie jest te Templewo bo ja nie mam pojęcia, użądzacie jakieś spotkanko???:-)

LARVUNIA widzisz i to wszystko dzięki Tobie :-) ty nas do siebie przyciągłaś!

Jak można nie wiedzieć, gdzie jest wspaniałe Templewo??:-)
Ja osobiście jak poznałam swojego męża (pracowaliśmy razem w Tesco w Świebodzinie- mąż Jeżyka też:-D) i dowiedziałam się, że mieszka w Templewie to po powrocie z pracy przestudiowałam dokładnie mape województwa lubuskiego, bo nie miałam pojęcia gdzie to może być:-):-) (wcześniej mieszkałam 5 km od Świebodzina;-)).
No ale wkońcu znalazłam!!!
A teraz nawet tu mieszkam:-).
Megi17 kierujesz się na Sulęcin- drogą koło Intermarche-ciągle prosto.
Docierasz do Piesek i jedziesz ciagle prosto- mijasz radar:-D, kościół ( w sumie musisz przejechać przez całą wioskę.
I dalej prosto. Po ok. 3 km. powinnaś zobaczyć po prawej stronie znak: TEMPLEWO 0.5 km:-). Skręcasz w prawo i zaraz jak wjedziesz do wioski zobaczysz po lewej stronie górkę a na niej dwa bloki. Tam właśnie mieszkam ja i Jeżyk. Blok numer 10:-).
Mam nadzieję, że traficie;-)!

MARZENKA- ja to po lidlu to tak na szybcika, jest trochę promocji jak zwykle, z moją po sklepie długo nie można chodzić bo albo to z połek by ściągała jak się zatrzymie albo poprostu się nudzi a w netto to ja co dzień jestem, jak będziesz kiedyś w netto to zapraszam do siebie na kawusie, masz bliziutko:-) poplotkujemy o naszych mężulkach no i się poznamy:tak:

MADZIARENA- ja też mam męża w tej jednostce tak jak i Marzenka, wyczytałam że ślubowałaś 14 czerwca to tak jak ja z moim tylko my 17 czerwca ale 2006r:-D to niedługo mamy rocznice obie:confused:;-)

No proszę jaki ten świat mały :) wszędzie żołnierze :) Ciekawe co wymyślą na rocznicę, już niedługo, a tak niedawno był ślub, jak ten czas szybko leci.

Sama pamiętam swój ślub jakby to wczoraj było a tu już stuknie 3 latka:tak::-D

A te TEMPLEWO to nie wiedzialam gdzie jest bo dopiero co tu 2 miechy mieszkam, dopiero co miasto poznaje:tak: ale może kiedyś się z kimś zabiorę do Ciebie Natalka bo auta narazie nie mamy

Natalka- dzięki za szczegółowy opis dojazdu do Ciebie i Jezyka :-)

Ostatnia edycja:
megi17 wcale nie mam blisko:-Dbo ja w swiebodzinie mieszkam:-D
kasiu ty na przod to nie masz co myslec trzeba byc dobrej mysli:-)oczywiscie trzymam kciuki by bylo wszystko ok :-)
sliczne oczeta ma izolda nasza:-)taka pocieszna:-)podoba mi sie te zdjecie jak jest upackana od jedzonka:-)
o mowa o rocznicach slubu:-)u mnie w marzeniach chyba:baffled:
ide powalczyc z niespodzianka:-D

Hej babolce ja na chwile wpadlam zobaczyc
dojechalisy dobrze
szymon cos kaszle ale widze ze z tylu wychodza mu 2 zeby...
zaraz idziemy na dzialke....
witam nowe mamy ale nas tu duzo....
zle mi sie pisze bo tu nieniecka klawiatura i troche poprzestawine hehe

dobra mykam pozdrawiam

beti kochana ty dotykaj brzusia jak najwiecej.ja jak wzielam na rece 2dniowa sandrusie to po miesiacu sie okazalo ze dzidzie nosze w sobie:-)
cos w tym jest:-)

reklama
magdamir1 ty to masz dobrze:-)zazdroszcze:tak:
larvunia gdzie sie podzialas:-)
wiecie co poplakalam sie ze szczescia:-Dmoj synus tak uroczo sie do mnie usmiechal od ucha do ucha ze az lyz polecialy,a ja sie smialam razem z nim:-D

Do góry