reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future brzus cudny!!!no i dzisiaj 5 miesiac zaczynasz:) gonisz mnie kochana z tym brzuchem bo moj sie jakby na 7 miesiacu zatrzymal:/w sumie dobrze ze nie jest taki jak przy mlodym, moze mi sie rozstepy juz nie powieksza. ja za tydzien z kawalkiem zaczynam 9 miesiac:szok:i to jest dopiero szok dla mnie hehe.
Aniolek ja od paru dni mam zjazd psychiczny:/wiec nie dosc ze z brzuchem czuje sie nie za bardzo i ciagle mam wrazenie e mi mlody zaraz wypadnie to jeszcze mamy ciche dni z moim wiec juz wogole nastroj do doopy. ani mi sie pisac na forum nie chce, ani z domu wyjsc. za nic zabrac sie nie moge. leze w lozku i nic nie robie a im dluzej tu leze tym wieksze mam wyrzuty sumienia ze ciagle wszystko w miejscu stoi zamiast zabrac sie za robote. wrrrr
witam reszte i uciekam bo jeszcze kogos zaraze tym smetnym humorem

reklama
future brzusio extra, i duzy jak na ten miesiac:-) blond wsumie juz za 3 tyg moglabys rodzic
ja obie urodzilam przed terminem, starsza 11 dni a mloda 6 dni takze wiecie w dziewiatym miesiacu to nie ma co trzeba byc aktywna, siostra tak sie oszczedzala chyba do poczatku 9 a pozniej urodzila po terminie i robila wszystko nawet trawnik kosila i nic nie dalo
ja ma dzisiaj ogorkowa na obiad, i moze spagetti zrobie

Future ja mam worek fatty xxl - ok. 350 litrów - właśnie nie wiem ile tego wypłenienia kupić ... chyba 100 l wystarczy na pufke i fotel co ?? Na Allegro znalazłam już te granulaty

bylam z M i mloda w nova park ale za malo czasu mielismy zeby to wszystko ogarnac, no i bez dzieciakow jechac to mozna chociaz w spokoju pochodzic:sorry2:a na dworze cudna pogoda dla mnie moze byc juz caly czas tak

madziarena ja tez mam fatty ale chyba tego kinga a xxl to 100l starczy ci na dosypanie ale na wymiane za malo, wiem z doswiadczenia ze jak w pufce wymienialismy to dosypalismy i efekt byl taki sobie i pozniej caly granulat na nowy wymienilismy

ale dzisiaj cicho sza tutaj korzystacie pewnie z pogody
ja wrocilam niedawno ze szkoly dziecko mam zapisane na nastepny rok :tak:
tylko od sierpnia bedzie musial chodzic codziennie rano kolo 8 na 45 minut niemieckiego dodatkowo przez caly rok wrr...
sprawdzali dzieci i ze dziecko nie odpowiadalo calymi zdaniami to musi chodzic ech...trudno damy rade :tak:

a tak pozatym popijam kawke i znow piore haha :-)

Ciacho a co to ten nova park? jakas galeria?

owca mlodemu dobrze zrobi taka nauka, lepiej w szkole mu pojdzie:tak: a tak nowa galeria "najwieksza" w regionie
i troche pustych boksow:shocked2: no ale wiadomo wynajem tani nie jest

reklama
No faktycznie pustki, ale nie ma się co dziwić na dworze tak ładnie i ciepło ..
My dzisiaj trochę pospacerowaliśmy :tak: rano szybki spacer i krótki do notariusza (ale już po 10 ładnie i ciepło na dworze było), i teraz niedawno wróciliśmy od megi, byliśmy u niej pod blokiem na placu zabaw starsze dzieci się wybiegały a młodsze trochę pospały na świeżym powietrzu :tak: i tak pół dnia minęło ...
Potem po powrocie obiad zjedliśmy a teraz odpoczywamy ..
Wojtek odstawił histerię nie wiem co w niego dziś wstąpiło, ale od samego rana jakiś "płaczący" co chwilę chodzi , normalnie głowa wielka, chyba już o 19 położę Go spać jeśli tak będzie chodził i płakał ...
Teraz się coś oglądnie, jeden,drugi, trzeci film i będzie wieczór :tak:

Do góry