reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A ja tam byłam w tym NOVA PARKU dzisiaj z M, bez młodego, i szczerze? wole ASKANE, jest "przyjemniejsza" tu niby największa w regionie ale po co komu taka wielka jak praktycznie 1/3boksów pusta stoi... Poza tym wszystkie sklepy praktycznie te same co w ASKANIE... Jedyne co to KFC, H&M i MediaExpert więcej, a tak to na jedno kopyto... I jedyne po co tam pójde to ewentualnie do KFC kiedys... Ale to kiedys, bo teraz dyjeta nie pozwala:-p:dry:

Wiiatm i ja popołudniowo :-) Pogoda śliczna, nawet ja skorzystałam :-D Mąż lakierował podest u dziadka, a ja sobie siedziałam na słonku i jak jaszczura się wygrzewałam, ale mi dobrze :-) A o Nova Park to wystawę tulipanów mają ponoć imponującą, reszta to takie najnormalniejsze w świecie centrum handlowe, bez wodotrysków. Ale to opinia dziadka, ja się nie zdecydowałam w tłumy ludzi pchać. Może w przyszłym tygodniu jak odstawię medycynę nienaturalną, to podejdę naturalnie się pomęczyć :-)

yola a no tulipki inponujace, naprawde cudnie wygladaly:tak::-) a to dzisiaj mialas dzien byczenia sie na slonku
kasia wto fakt jest wieszka i gro sklepow sie powtarza ale sa takiej ktorych w askanie nie uraczysz oproczy tych co wymieniles jest jeszcze lindex i inne sportowe, i szachownice taka jak tesco jest otworza:eek: powiem tak ja sie tam zamotalam jest tyle korytarzy ze chcialam gdzies wrocic i nie dalam rady i juz mi sie odechcialo biegac naokolo dlatego lipnie to zrobili, mi pasuje w szczecinie galaxy

future ja bylam, jaki tam scisk, upchane wszystko, ten sklep to jedna wielka klitka , nawet przejsc nie bylo jak no porazka ja tylko w locie tam bylam nie lubie takich tlumow

ja się muszę wybrać.

moja wlasnie zasnęła, coraz dłużej wytrzymuje skubana, ale to dla mnie okej, bo spi do 8 ;)

a ja dalej smarkam cos. po spacerze zaczelam się dusic nieco. eh. inhalacje i 4 sciany mi zostają.

reklama
I dzieci już śpią, Ja oglądam Barwy szczęścia a potem nie wiem czy jakiś film będzie, hmm zobaczymy.
Teraz korzystam z ciszy, i odpoczywam bo jestem padnięta ...

Tutaj nadal mały ruch.

No nic zmykam pooglądać tv i do spania.

Miłego wieczorku. Dobranoc.:sorry2:

Do góry