reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej hej :) Ja tam mam do GW daleko i jedynie co mi pozstaje to Focus Mall w ZG albo Factory Poznań - ale ciuchy tam tandetne większość brudnych a ceny takie jak w Focusie.
Kroma, Aneteczka - mozemy sobie rękę podać - moja mała ma zajoba na punkcie piłki, w domu leży 11 piłek i chyba z 20 małych, na dworze 5 dużych a ona co do sklepu jedzie to wraca z piłką - cały dzień by grała i w domu i na dworze, ciągle tylko kopie i kopie ehs ... chyba ja zapisze jak bedzie starsza do szkółki piłkarskiej dla dziewczyn bo mi spokoju nie da ;)
Ale miałam kiepską noc. Mała okropnie kaszle w nocy. Nie wiem co jej dać, dalam prawoślaz i się uspokoiło. Kazałam teściowej dać Calcium i Bio Aron no i Dexa Pico albo Flavamed.
Miłego dnia !!

reklama
hejka

u nas też coś nie tak wszyscy, bo Arek w nocy kwiczał i miał czerwone policzki od strony ucha i się łapał, albo ślinianki albo zęby idą tylne. A M ma gardło chore lekko. Zdrówka Lavrunia dla małego. Ciasteczko- a twoja ma alergię pokarmową. Też zdrowia dla niej, żeby to nie jakaś wirusówka. Pr- zdrowia życzę. Aneteczka- ja mam podobnie, sknera ze mnie, dostałam kasę od M żebym sobie coś kupiła do noszenia, a ja poleciałam po książkę i odżywkę do włosów. A długo u fryzjera bo mam długie włosy, jeszcze saunę robiłam. Siedziałam od 10,30 do 15,00. I jeszcze mi blond nie chciał chwycić jak na złość. A powiem ci, że ja też grałam ciągle w piłkę a jak poszłam do szkoły to miałam lewe nogi na wf. Szkoda tylko, że męska piłka nożna jest bardziej opłacalna niż damska. Może twój w kadrze będzie grał. Ja mam w domu korzenie, bo wujek grał i mój tata i wujek miał ligę młodzików. Więc kto wie, może młoda ma jakieś predyspozycje, chociaż wolałabym żeby Arek kopał tak jak ona. Madziarena u nas w Gw jest taka szkółka dla maluchów, były piłkarz ją prowadzi. No ale ty dalej mieszkasz. A widzę, ze u was też choroba jakaś się zbliża, zdrówka dla małej.

to moze z waszych dzieciako beda pilkarze:-) u nas mloda to teraz rolki trenuje, ostatnio poszla z M do sklepu to kupil jej ochraniacze z polly pocket
kroma bo nieraz ciezko jest zrobic jasny z ciemniejszych zwlaszcza jak sa wlosy niezbyt podatne, ja to mam moj kasztan na glowie i mnie wkurza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc laski
zescie sie naprodukowaly :-D
madziarena moj tez uwielbia pilke:-D
wczoraj wracam z pracy a moj w domku co za mila niespodzianka..przygotowal kapiel:tak:kochany moj;-)wprawdzie juz pojechal ale bedzie wracal na noc do domku..a od poniedzialku dalej na poligon:tak:
ja sie zmoim wybieram do focusa cos kupic do ubrania...moj zawsze cos znajduje na siebie w reserved a ja hmm jak dla mnie za duzo tego wszytskiego..i trudno sie zdecydowac nie lubie tak...
future ja tez nie moglam patrzec na swoja kuchnie przed remontem nie mialam sil nic tam robic i checi bo wszystko stare po poprzednich lokatorach no i przede wszytskim nie moja i ta swiadomosc mnie wkurzala...a jak oproznialismy kuchnie do remontu to sie okazalo ze meble maja 30lat:szok:
teraz to ja uwielbiam byc w swojej kuchni:-D
kroma a u ciebie jak z kuchnia meble wybrane?pewnie cena za meble jak z kosmosu co?:-D
chyba musze wypic druga kawe bo nie zywa dzis jestem....trudno mi bylo zasnac a jak juz zasnelam to o 4 sie obudzilam i zasnelam przed 5 i po 5 wstalam z moim zrobic mu buleczki do pracy:-D i dalej wkimono a jak zasnelam to dawid cos tam gadal do mnie a ja normalnie jak zdechla:szok:juz dawno tak nie mialam........zmeczenie robi swoje

no pięknie. rozmowa o sklepach.
ja tez tak uwazam jak wy.

jak zbudowali askane, to z panoramy i parku 111 polowa sklepów się przeniosła. a teraz jak bedzie to koło watrala (chociaz nie widomo kiedy, bo plany się zmieniły, musili dobudować jakąś drogę dojazdową i staneli, bo kasy nie ma dalej) to już wogol nic nie bedzie.

ja galerii mlynskiej nienawidze, bylam tam raz w zyciu, i wystarczy.
w parku 111 tez nigdy nic nie kupilam. teraz do askany najczęsciej.

mala lata z gołą dupką pa

marzenka nalezalo sie:tak:a mnie czeka dzisiaj niemila rozmowa tzn. dla tego kogos, mam nerwa od wczoraj
i wolalabym zeby juz bylo popoludnie:-D

cos mi sie wiesza i nie moge do was pisac;;/
MArzenka- M na cos pewnie liczyl hehe;p
a co do nowej galerii to ja moze za miesiac sie wybiore jak minie szal bo ja nie nawidze tlumow.
Kroma- moj mlody tez sie obudzil w nocy i wyl jak szalony i spal z nami a to przez to ze napstrykał mi w radiobudziku cos i o polnocy zacZelo pipkac a jak nie umialam tego gowienka wylaczyc i sie obudzil bop sie przestraszyl ja z reszta tez;]
Za to Amelka w koncu dzis cala noc u siebie spala z miskiem. Rano wstala bez marudzenia ubrała sie i z Misiem poszła bez płaczu do przedszkola;]
Future- juz uczysz Misiulke sisiania? Moj Jasiek uparty ze nie chce nawet na 5 sekund na nocnik usiasc bo nie ma czasu bo trzeba biegac.
Wczoraj byłam z Asia w piaskownicy z dzieciakami a potem u niej bo sie jakos chlodno zrobilo. Jasiek wczoraj zaliczyl nurkowanie w piachu (cała buzia nos i oczy pelne piachu) a on sie nawet nie przejal Kamikaze maly;]

reklama
Cześć.
Widzę że prawie u każdego nocka nie ciekawa, u Nas też Jasiek obudził się dzisiaj chyba ze 3 razy, normalnie na śpiku robiłam mu mleko, picie .. ech nie wyspana jestem, głowa boli..
Zaraz ubieram dzieci i idę na spacer a przy okazji mężowi doładowanie kupić do telefonu .. Masakra idzie kasa jemu ekspresowo :baffled: ..

Weny dziś brak, sorki.

Do góry