reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja interentowa z nowu maniaczka jestem ;-)
ja tez spadam spac... u mnie wszyscy juz spia, wlacznie z psem ;-)
bra noc :tak:

edit:
aniolek ja daje na przemian makaron , albo ryż albo ziemniaczek ;)

reklama
owca powodzenia!
ciacho no ja na 3 pietrze mieszkam nade mna juz tylko strych. Nie wiem ale zawsze mialam w domu chlodniej niz na dworze, nawet latem.
no chyba ze mega skwar to wiadomo ze i w domu ukrop.
aniolek jakies plany na dzis?

Witam po jednodniowej nieobecności...prawie 2 dni z migreną walczyłam, zjadłam kilka tabletek przeciwbólowych i nie pomogło, musiało samo przejść:baffled:
Dziś menżu na służbie. Byle do czwartku i wyjeżdżamy do rodzinki na 4-5 dni. 6 maja komunia męża siostry córki...
owca najlepsze życzenia dla Hani w tak szczególnym dniu:) oby wszystko ładnie pięknie poszło;-)
aniołek witaj:) ciepło w nocy to dziecku pić się chce. Mój dziś krótko po 4 się zbudził a karmiłam 22.20 ostatni raz. Może pospałby dłużej ale miał kupola i mu przeszkadzało w pampku:-) od razu nakarmiłam i spał do po 7. Wiesz? ja wczoraj Pawełkowi dałam pierwszy raz małego Danonka, ktoś mi mówił że mogę dawać po troszku no i fakt zjadł z wielkim apetytem i nic mu nie było...planuję mu kluski lane zrobić na spróbę...
larvuś jak Misiulka???
resztę pozdrawiam i miłego dzionka:-)

larvunia nade mna dach wiec u mnie grzeje od dachu no i wiadomo blok kolo bloku wiec grzej sie betony:baffled: dobrze ze mam rolety od poludniowej strony to zawsze ciut chroni od slonca:-)
a my dzisiaj idziemy- mam nadzieje- na jakies mega lody:-)
halo megi, dzieci lubia danonki bo smaczne ale musze cie zasmucic sa niestety niezbyt zdrowe bo chemia

tez o tych danonkach slyszalam ze niezbyt zdrowe mimo ze tak zachwalają w reklamach...
Ja po roczku planuje podawac i to sporadycznie, wole natuarlny jogurt dac slodzac owocem jakims.
Choc Fruciu zjada danio czasem danonki mu tesciowa kupi.

Misiula ok, troche jej smarki wychodza, ale jest ok :tak:
Z Fruciem tez lepiej :tak:

ciacho ja wczoraj bylam z Fruciem na lodach :tak: ale na rozku kurde szkoda ze nie ma u nas w automacie, dawno nie jadlam ;-)

reklama
hejka
Nie lubie Was :-(macie lato a my ,w kurtkach zimowych i kaloszach latamy od miesiaca:-:)zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Serdeczne zyczenia dla Hanusi w tym waznum dniu:**
Co to ja mialam pisac .Znowu pada robie obiad i chyba idziemy spac .Podobno do konaca maja ma nas tak nawadniac cool.
Wszystkiego dobrego laski

Do góry