reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi moja mloda ju zo 18.00 "witała sie z Morfeuszem" heheheeh ;-)
tja mam czas dla siebie, mialam prasowac, ale juz 3 dzien zwlekam... i czekam az krasnoludki za mnie to zrobia ;-)
skoncze Hulka ogladac i tez sie klade... dobrej nocy laski :tak:

edit:
megi kiedys jak Fruciu byl maluni podawalamu mu starte jablko + ryż.

reklama
Mój Guciu od 20:30 śpi..trochę go przetrzymałam, może jutro nie obudzi o 6 :tak:
megi tak samo spał w dzień jak Twój Pawcio 2 razy po pół godziny:-D
Ja ryżu nie daję bo powoduje zaparcia :baffled:

Jutro rano wizyta w PUP :no:

Dobrej nocki :*

Hej Dziewuszki.
Ja też mam dopiero chwilę, ale króciutką bo młody jęczy..
Byłam w UP i oczywiście ofert brak. W czerwcu kolejna wizyta, a z racji tego, że to będzie pół roku jak jestem zarejestrowana to będę miała spotkanie z doradcą zawodowym:baffled:
Na dworze przyjemnie, choć rano po 8 jak szłam do urzędu to zmarzłam.
Megi super, że Pawcio tak ładnie śpi :tak: A i dzięki za zaproszenie do przyjaciół :**********:happy:
A co dajesz maluszkowi o 23? Samo mleczko czy z kaszką?
Owca super, że wszystko poszło zgodnie z planem :tak:
Ciasteczko, larvunia miłego dnia :*
Dziś moja babcia wychodzi ze szpitala :-) bardzo się cieszę.. Jutro do niej pojadę, bo stęskniła się za Kubusiem.

reklama
jejku.... az nie wierze ;-) udało mi sie mojego małża na spacer wyciagnąc, szok normalnie heheheh
spacer z psem po drodze do przedszkola po synka, pozniej male zakupy.... lody mjami mjami...
dzis rozliczenie nam przyszlo i odbijając wczorajsze nie powodzenie z wyjsciem na kebaba, to dzis odbijamy sobie to i moj mężu zaraz bedzie robil pizze :tak: juz mi slinka leci :-p

a jutro idziemy na urodziny do mojego małża brata córki... niechce mi sie ale trzeba.
wiec mnie nie bedzie...

edit:
ciacho pewnie nad jeziorami sie smażą laski ;)
super aniolek ze z babcia lepiej

Ostatnia edycja:
Do góry