reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hallo ja znow od rana na pelnych obrotach wieczorem zladowalam w domu. A od rana paranie i iweszanie firan i prasowanie potem szybjkie zakupy obiad i prca abuuu

hejka

ja też mam lataninę, znowu budowa. Oszaleję za nim się wprowadzę i ta zmienna pogoda, człowiek nawet nie wie kiedy ma wyjść, żeby go nie dorwała ulewa. Dzieciaki też się ciągle kłócą.

Ciasteczko żyję, ale co to za życie:confused2::rofl2:
Młodemu zęby idą..w nocy płakał - dostał czopek, teraz to samo- po czopku dopiero usnął.. ciekawe na jak długo

A co do fasolki to ja nie lubię, kalafiora, grochu i innych wynalazków też :sorry:

Ostatnia edycja:
Ale nudy
mielismy isc na ogrod ale znow pada do tego jakis wiatr normalnie masakra :tak:
dzieciaki sie nudza i marudza :cool:

Ciacho ja to uwielbiam fasolke szparagowa z buleczka mniam :-)
rosnie mi na ogrodku ale za pozno zasialam to i jeszcze jej nie ma

PR ty to zalatna jestes,jakis podziwiatr z ciebie hehe :-D

pr wspolczuje ze wiecznie na 6 biegu;-) bedziesz miec dluzszy weekend:-) aniolek niestety bycie mama takiego malucha to ciezka praca 24 na dobe
kroma a pogoda dobija doslownie, nie wiadomo czy wychodzic czy co robic...
mialam z mloda isc na dwor 2 godz. temu i dobrze ze zostalam tak lalo i jakas burza dziwna byla,ale wyszlismy po i jak przygrzalo to myslalam ze mi stopy sie ugotuja w adidasach, a teraz chyba znowu bedzie padac:wściekła/y:
owca ja czasem zjem fasolke raz do roku ale zielona bo zoltej nie tkne ale zebym tak sama z siebie zrobila to nie

reklama
u nas co chwilę pada.. teraz burza właśnie jest zdążyłam z młodą do klatki się schować....
PR ja Ci juz dawno mówiłam zwolnij ;-)
aniołek wspolczuje ząbkowania...
owca jak wszyscy juz nie beda miec fasolki to ty jeszcze będziesz sie zajadac ;-)

Do góry