reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzińdybry, a co to za święto, że ja pierwsza? :-)

Kasia - no kierowcy czasem to nie wiem skąd prawko mają, chyba za kopertę albo cycki *zależnie od płci. Tu koło Rolnika to co rusz jakieś stłuczki albo większe wypadki, niektórzy to jeżdżą jak ostatni idioci. Daleko nie szukając wczoraj widziałam jak ktoś przeleciał na czerwonym świetle na przejściu dla pieszych, babka ledwo odskoczyła :baffled:

My nocka fajnie, mały daje się tacie wyspać :-) Tylko ja się jakoś przyzwyczaić nie mogę, że mi tu pusto jak wstaję ;-)

reklama
To ja druga sie odezwe :-p
kawkuje sobie , zaraz brachol ma przyjechac bo mu nudno samemu w domu hmm..u mnie tez nuda :eek:
Znowu od rana deszcz jak szlam mlodego zaprowadzic to tak luchnelo dobrze ze blisko mamy :tak:
teraz przestalo ale co chwile siapi :tak:
Jutro WAKACJE hehe :-D

Yola to fajnie ze malutki daje wam pospac tylko sie cieszyc :-)
Kasia to masz nowe dzieci do pilnowania haha..moze jednego sobie zatrzym jak takie fajne :-p

witam
yola chyba spac nie mozesz;-):-D owca u nas dzisiaj cieplej, czuc to ale znowu pochmurno niech to....
prawie polowa wakacji i to deszczowych,
larvunia jak dzieciaki zdrowe, lobuzuje mloda?

ciacho no masakra..u mnie tak bylo ciemno w domu o 8 ze musialam swiatlo zapalic :szok:
taka chmura naszla ale teraz przeszlo wiec spoko :tak:do nastepnego deszczu haha..
wakacje mowisz narazie nie czuje hehe mamy miec gosci chyba w nastepnym tyg meza kuzyn z rodzina ma przyjechac na kilka dni :tak: a pozniej chcemy do pl jechac ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy i na ile :sorry:
Choc moje dzieciaki cos nie chetnie chca jechac do pl :rofl2: nie ciagnie ich chyba zbytnio mlody marudzi ze dlugo sie jedzie i dlatego nie chce..

Musze sie wybrac do sklepu po ogorki bo mizerie chce zrobic do obiadu :tak:

owca oj co by nie zapeszyc ale jakis kawalek niebieskiego nieba widze:-D taki widok a jak cieszy:-D:-D
dzieciaki pewnie przywykly juz tam a dla nich niedlugo polska bedzie obcy kraj tzn.bardziej dla mlodego
to bedziesz miec wesolo z goscmi;-)

oj ciacho ciężka noc za mna....
Fruciu kaszle czasem w nocy ale najgorzej wieczorem jest.. taki suchy jak ze studni ma, kataru zero.
Z rana dwa razy tylko zakaszlał... no i w związku z tym ja spię u dzieciaków z Misią a starszak z moim w sypialni. No i nie wiem czy ona mnie czuła czy poprostu kiepską noc miała, budziłą mi się co 2 godz mniej wiecej :confused2:
Normalnie oczy na zapałki dziś... To ze się budziła to oki,a le ona zasnąć nie mogła po takim wybudzeniu... nooooo ze 20- 30 min trwało zanim z nowu ja wylulałam... W końcu ok 4 wkurzyłam się i wziełam do siebie i dałam cycka. Spałyśmy do 6.00 :confused2: I do 8 to już takie rzucanie się po łóżku było..
ona szczęśliwa... rozrabia od rana... Juz talerzyk mi z rana zbiła, bo głupia dalasm jej śniadanie i poszlam kawe sobie robić. No a ta z talerzykiem do mnie szła i sie przewróciła, dobrze ze jej sie nic nie stało... EEhhh...
Furciu grzecznie od rana się bawi i śpiewa ;-)

a ty jeszcze cycujesz? myslalam ze juz etap za toba...
ja mialam takie z malaminy talerzyki one mi sie jakos nie tlukly, wspolczuje nocki moze mala odwykla ze jestes blisko i dlatego takie cyrki w nocy a z fruciem wspolczuje

ciacho ja na noc cycuję, ale to bardziej rekreacyjnie. Bo ona juz normalnie kolacje jada....
No ale dzis nie wytrzymalam w nocy psychicznie i dałam jej cycka dla swietego spokoju... no ile mozna nie spać.

reklama
moze lepiej idz do duzego pokoju spac, sama bo sama a dzieciaki jak naucza sie spac same to pozniej mozesz jej przeszkadzac bo jest zdezorientowana
a co do cycownia to jak tam raz w nocy to spoko ale ja juz bym nawet tego raz nie dala ale ja to ja:-D:-p
i chyba zapeszylam z tym niebem:eek:

Do góry