reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc popoludniowo

Yolanta, aniołek, ciacho, dzieki za podpowiedz :tak:
PR nie lataj tyle odpocznij :tak:
Owca <stuk> kawką.... ;-)
megi ja znam tę zupkę, robiłam ja Misiuli, Fruciu jej jadać nie chce, mi tam też smakuje :tak:

reklama
ja tez z coffee:-D tu w gorzowie to i tak pogoda lepsza
wlasnie od sis wrocilam niby niedaleko kilkadziesiat km a tam padalo wiecej niz tutaj, zero slonca i chmury jakies ciezsze:baffled:

mmm larvuniam mniam;]
nosz kuuuuurr zaraz mnie trafi- sklep odpisal ze nie maja na stanie tej karuzeli i zeby sobie wybrac inna albo odesla mi kase nosz

Ostatnia edycja:
owca - to ona ma chyba gorszy tydzien a nie dzien haha.

już trze oczy, że chce spać, ale muszę ją przetrzymac, bo sie obudzi o 22 i bedzie chciała się bawić łajza mała...

Larvunia moja uwielbia też borówki, ale teraz jak pada, to nam słabo dojrzewają. po garstce dziennie, a ona się zajada jak nie wiem. jak bedzie słońce, to bedzie więcej. ja też je uwielbiam, ale nie jem raczje, bo mamy tylko jeden krzaczek, to wszystko dla niej.
a z jakiś tydzien temu postawiliśmy ją przy krzaczku czerwonej porzeczki i pokazaliśmy owoce. to stała i sobie obdzierała i wcinała ;)))))

PR - no to masz przeboje z tymi sklepami, ehh. Ja jak zamawiałam to tylko jednej zabawki nie mieli z dużego zamówienia wyprawkowego, to mi powiedzieli, że mogę sobie coś innego z ich asortymentu wybrać, nawet jak będzie troszkę droższe.

larvunia - podła jesteś, ale smaka narobiłaś :-D Wygląda przeeeeepysznie!

reklama
Do góry