reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

tak tak ciacho pisala ze na tydzien...
bry dzien tak wogole ;-)witam z kawą w reku.
Dziś od dawien dawna moja młoda przespała całą noc! Zawsze budziła się ok północy na przytulenie czasem cyca a dziś obudziła się ok 6. Ja też sie przebudziłam i ide do dzieciaków pokoju, patrze a ona się bawi po cichu :tak: Ale jak mnie zobaczyła odrazu AM wołała hehehe ;-)
Może za szybko zawsze reagowałam i ją za szybko wyciągałam z łóżeczka zawsze :confused: Bo dziś pierwszy raz niani nie włączałąm i pewnie jej tak nie słyszałam jak postękuje..... zobaczymy dziś jak będzie.

reklama
madziarena a co chcesz kupic malej?to moze sie zgadamy i taniej wysylka wyjdzie;-)
larvunia widzisz jak mala dala ci pospac:-Dona juz nie taka mala ;-)moze teraz juz tylko lepiej bedzie
a ja sie przyzwyczaic nie moge bo maly juz zadko spi w dzien a jak nie spi to i tak buszuje do 22 albo i pozniej a gdzie ta bloga cisza :baffled:brakuje mi jej..
dobrze ze chociaz teraz jeszcze spi..
ja dzis mam wolne zaraz ide ogarniac chatke do miasta musze rowerkiem myknac przelewy zrobic bo zamowilam polke do sypialni i ksiazki dawidowi z serri kubusia puchatka bo bardzo lubia nigdzie nie ma u nas..no i pozniej zabieg boze jakiego ja mam stresa...
czesc tak wogule

Witam kobitki !!
w koncu mam neta wczoraj przyjechalismy do tesciowej a wczesniej bylismy na wsi i babci i tam neta brak :tak:
Zaraz smigam na 9 do fryzjera na pasemka...
nie poczytam was bo za duzo tego takze nie wiem o co kaman hehe wyczytalam tylko ze ciacho tez wrocila z wojazy
My bylismy nad morzem w Miedzyzdrojach,potem w Nowinach na dinozaurach ale pogoda tam nie dopisala bo podalo..
i tak sobie jezdzimy troche dzis jeszcze jedziemy na ranczo na konie :tak:
Hance sie spodobalo jezdzenie :-)
Wrzucam wlasnie fotki do galeri takze zapraszam i uciekam sie szykowac bede zagladac jak znajde chwile czasu

Pozdrawiam was wszystkie :-)

no hej.

madziarena dom wariatów - o 6 się obudziła i zaczela krzyczec na nas. no to ją wyciągnęłam. poskakała po nas troche, aż w koncu tatuś się zlitował i poszli się bawić, a mama pogniła do 9 w wyrku. ale juz nie spałam. no ale zawsze cos.

nie wiem co jej odbiło. przeciez tak pozno poszla spac.

marzenka moja ma buciki 23 najki, a takie z ccc to miala 22, ale wlasnie oddałam dla Michalinki. niby jeszcze mogla w nich chodzić, ale nózia taka jakaś zgięta. niby dobre na dlugość, ale juz pewnie malo wygodne. a teraz zamowilam kalosze 24, mam nadzieje, ze wystarczą do jesieni, a z kolei nie będą za wielkie, i będzie mogła śmiało w nich chodzić. no dziś może przyjdą ;)

ja jade dziś na zakupy bo przyjaciółka przyjeżdza, ale czy ja dam rade buuuuuuuu wczoraj pochodzilam po giełdzie i pol dnia przelezałam potem.

ciacho - no mgła niesamowita ;)

Future buty poczekają chyba jeszcze... moja nosi 19 !
W sumie 5 ciuszków zostawiam, parę mam do oddania bo za mała czeka w przedpokoju... może jakoś się zgramy kiedyś.
Miłego spotkania życzę.

ja idę kręcić drożdzowe z borówkami a co ;-) wczoraj z nowu borówki od rodziców dostałam :tak:

larvunia dajesz mlodego w wakacje do przedszkola?
future u nas juz mgla sie rozmyla,
musze gdzies pranie powiesic tylko gdzie:-D? uciekam, milego dnia zycze bo musze na shoping isc

reklama
Do góry