reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc
ja juz od dawna nie spię ale mam problem z netem
odcieli nam i siedzę na sasiada łączu :-( życie...

no mam nadzieję że coś znajdę, wczoraj zamias spać to z moim gadaliśmy znowu o biznesie.... i tak do 2 zleciało. Ok 3 się obudziłam i poleciałam na sedes - wymiotowałam :szok:
może od śliwek , jadłam przed snem, może skórka , nie wiem....

dzięki dziewczyny za słowa otuchy... jak to mówią "szukajcie a znajdziecie " ;-)

Larvunia za duzo myslisz, i się stresujesz, a potem wymiotujesz... daje se luz. Facet niech zarabia na Ciebie, a jak coś się znajdzie, to pojdziesz,
z tym własnym biznesem nie jest tak łatwo, bo od razu trzeba mieć zarobek, bo zusy trzeba płacić. a z czego. chyba, ze masz oszczędności.... no mi się biznes nie bardzo udał, ale może trzeaba więcej włożyć, żeby były zyski...

ja mam tysiące pomysłów, tylko kasy brak na rozruch....
a powiedzcie taka mała mydlarnia miała by u mnie rację bytu?? - luźny temat, nowy z reszta w mojej glowie ;-)
choć nei ukrywam, że wolałabym usługi niż handel.

PR ja Ci dam bobo ;p U nas nie realne raczej ;)
Future to od śliwek... zjadłam dużo ze skórką.. mama w niedziele przywiozła i tak je jem od niedzieli ;)

Ostatnia edycja:
larvunia- nie wiem czy mydlarnia to dobry pomysl;/ nie zbyt duzo ludzi sie w tym lubuje... ja ci powiem ze u mnie na osiedlu jak by tak otworzyc sklepik typu papierniczy plus cos dla dzieci.. butelki smoczki itp to wydaje mis ie ze by dalo rade bo u nas w poblibzu takeigo sklepu oprocz tesco inter nie ma..

ja myślałam pod względem mycia się, bo myje się każdy ;-) praktyczne.
A papierniczy i ksero było i u nas i chyba padło....

by było "Bańka & Szyciaki" heeheheh

ale o jakiej mydlarni myslisz? takie glicerynowe cudenka? wiem ze keidys u nas w gw cos takiego bylo i zbanczylo. fakt ładne to ale drogo tam bylo hmmm.
Trzeba cos wymyslec takiego co by na bank ludzie z tego kozystali a macie tam jakies zarelko u was? moze jakis mini barek?

ja bardziej myślę pod kontem praktyczności ... takie żele na codzien do mycia, mydelka przeróżne co i by ten szaraczek mógł kupić i bardziej wyszukane gusta.... + szyciaki gdzieś w tle między butlekami :-D

chciałąm się pochwalić!!! Misia zczaiła i jeździ do przodu w jeździku !!!! Od dziś potrafi ;-) wcześniej do tyłu się tylko odychała ;-)

reklama
brawa dla Misiulki;]
Larvunia zapytaj swojego M czy nie ma jakiejs starej karty graficznej na zbyciu bo nam bezpieczniki sie spalily ajk zapytam zaraz mojego jaka to ma byc.

" na PCI albo PCI express najlepiej GForce do plyty Gforce 6100sm-m

Ostatnia edycja:
Do góry